Ezerrel pörög a nyári szezon, a Ten Walls-sztorit szép lassan kezdtük is elfelejteni, tegnap este a Wolf & Lamb producere, Tanner Ross került pácba. Sikerült ismét átesni a ló túloldalára, az egész ügy Tanner Ross és a Resident Advisor egyik szerkesztőjének magánlevelezéséből (!!) indult ki twitteren. Tanner Ross nem értett egyet az új Jamie XX album kritikájával, aminek aztán az lett a vége, hogy jól elküldte a picsába a szerkesztőt, a maga sajátos humorával. Andrew Ryce pedig ezt az egészet jelentette a Twitternél. A Resident Advisor szerkesztője ráadásul az egész magánbeszélgetést nyilvánosságra hozta.
Tanner Ross nyilatkozata: „Anyone who knows me knows I have a creepy sense of humor. I apologize to those who have been offended but I have always supported the gay community and always will with all of my heart. Attacking someone verbally is absolutely wrong but I was not coming from a homophobic point of view. As far as the ass comment, I was speaking in general as I wasn’t thinking in any form of sexual preference.”
A Soul Clap reakciója erre az volt, hogy Tanner Ross neve lekerült a ma esti Crew Love party fellépőinek listájáról, a Sónar-on…
]]>