A valami van a levegőben turné utolsó állomásán visszatér Budapestre és vélhetőleg teltház előtt fog fellépni a Halott Pénz csütörtökön a Budapest Parkban. A magukat avantgárd hip-hopnak definiáló, pécsi együttes idén az összes nagy fesztiválon fellép. Ők jegyzik a VOLT fesztivál idei himnuszát, amit a Wellhello csapatával készítettek közösen.Nem kell jósnak lenni ahhoz, hogy előre lássuk: a dal és a klip minden kétséget kizáróan az idei nyár egyik legnagyobb slágere lesz. Garancia erre az alkalmi alkotó csapat, az utóbbi idők legsikeresebb két produkciója, a Wellhello és a Halott Pénz, illetve a javarészt a Telekom VOLT Fesztiválon játszódó videóklip, amely sokak számára az év legboldogabb pillanatait idézi. A dalt illusztráló filmet a Blind Média csapatának köszönhetjük.

 
Marsalkó Dávid: “Nem volt ismeretlen a közös munka se Tomival, se Diazzal, és a fesztiválhangulat feldolgozása se volt idegen számunkra. Rengeteg fesztiválon lépünk fel idén is, amik közül a VOLT abszolút az egyik nagy kedvencünk. Megtisztelő volt eleget tenni ennek a felkérésnek, és biztosan emlékezetes lesz majd élőben előadni Sopronban.
Járai Márk, a Halott Pénz énekese idén szólóban is bemutatkozik a VOLTon, ahol meglehetősen otthonosan mozog:  “Győriként életem első fesztivál élménye a 2004-es VOLT volt, és eszméletlen érzés, hogy azon túl, hogy Sopronban nagyszínpados fellépőként lehetünk ott, még a fesztivál himnuszának írására is felkértek minket. A dal szerintem teljesen passzol a Lővérek romantikájához, illetve az ottani bulihangulathoz, és remélem, hogy élőben is jól fogadja majd az ottani közönség.”
De előbb még csütörtökön. Jegyek 2499 Ft-ért korlátozott számban, de még kaphatóak: https://www.facebook.com/events/647065268733416/
 
 ]]>