Minden eddiginél látványosabb show-val érkezik július 25-én az Akváriumba a holland house fenomén. Fedde Le Grand kétséget kizáróan a világ legkeresettebb e-zene DJ-i közé tartozik, akinek pályáját számtalan szakmai elismerés övezi. Évek óta bérelt helye van a világ DJ toplistáinak élbolyában, saját szerzeményei és remixei pedig a leghallgatottabb anyagnak számítanak az összes divatos zenei platformon.

Az évek óta tartó töretlen sikert mi sem jelzi jobban, mint hogy popsztárok és világszerte ismert rendezvények szervezői versengenek kegyeiért.
A közönségkedvenc sztár DJ fesztiválturnéját megszakítva látogat Budapestre, hogy bemutassa rajongóinak legújabb klubshow-ját. Az este további különlegessége, hogy Fedde az Akvárium Klubos partival melegít be másnapi fellépésére a Tomorrowland nagyszínpadán.
Számtalan sikeres produceri megnyilvánulásából kimagaslik legutóbbi nagy dobása, a Danny White közreműködésével készített Cinematic című sláger (https://soundcloud.com/feddelegrand/flg-dw-cinematic), amit az Ultra Music Fesztiválon mutatott be, július 25-én pedig a hazai közönség is személyesen hallhatja.
A hazai vonalat a legkedveltebb mainstream DJ-k erősítik: Andro, Stereo Palma, Muzzaik és Nikola garantálják a party arénák és fesztivál nagyszínpadok őrült hangulatát.
Jegyek már kaphatók személyesen az Akvárium Klubban, vagy online: www.akvariumklub.hu
Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/835919383156185/
2015. július 25. / Akvárium Klub
Line up: Fedde Le Grand, Andro, Muzzaik, Stereo Palma, Nikola 
]]>