Péntek éjjel eldőlt, melyik stílust kedveli leginkább a közönség. A Music Killers négy népszerű DJ-je közül Lotfi Begi szettjére tomboltak a legnagyobbat a rajongók a verseny záróbuliján, így végül ő zsebelhette be a legjobbnak járó elismerést.
Július 3-án, péntek éjszaka a budapesti Cafe del Rióban került sor a Tuborg DJ versenyének döntőjére, melyen a Music Killers mind a négy versenyző lemezlovasa fellépett, akik egy fergeteges hangulatú party-val köszönték meg a rajongók támogatását.  A május végén indult rendhagyó DJ verseny hatalmas népszerűségnek örvendett. A rajongók a Music Killers oldalán adhatták le szavazatukat kedvencükre, illetve az általuk képviselt életérzésekre. A játékosság, „Play” jegyében Metzker Viktória indult, a piros színt és egyben az éneklést, „Sing”-et Lotfi Begi képviselte, a citromsárga szín és egyben a tánc, „Dance” arca a 89,5 Music Fm felfedezettje, Newik volt és a zöld színben, a „Feel” vonalat Antonyo képviselte.
Az életérzéseket és az azokat képviselő DJ-ket nagy érdeklődés vette körül. A május 25-én indult, és egy hónapon át tartó verseny ideje alatt közel 2000 szavazó adott le összesen több, mint 7000 szavazatot. A hűséges rajongók naponta visszajártak az oldalra, hogy szavazhassanak kedvencükre. Sőt, a négy lemezlovast nemcsak szavazatokkal, de támogató üzenetek százaival is buzdították mind a Music Killers, mind a DJ-k saját oldalain.
A verseny záróbuliján közel 2500-an fordultak meg az este folyamán. Bár mind a négy résztvevő DJ játszott péntek éjjel, a végső összecsapás a két legtöbb szavazatot begyűjtő DJ, Metzker Viktória és Lotfi Begi közt zajlott. A rajongók hangerejét egy decibelmérő segítségével állapították meg. A két DJ szinte fej-fej mellett haladt, sokáig nem lehetett tudni, ki lesz a győztes. A mérést többször megismételték, végül Lotfi Begi rajongói bizonyultak hangosabbnak. A nagyon szoros verseny végén így Lotfi Begi emelhette magasba a MyTuborg díjat. Sikerét megköszönte a közönségnek, a Tuborgnak és a Music FM-nek. Gratulált versenytársainak is, akikkel több, mint négy héten keresztül mérkőzött meg hétről hétre a rádióban, külön kiemelve Metzker Viktóriát, akivel a döntőt vívhatta.]]>