Legyűrve a viharokat, már napsütéssel dübörög a Balaton Sound Zamárdiban, ahol a színpadok és party sátrak mellett idén egy lépésre a Balatontól, stégeken is folytatódhat az egész napos bulimámor a hazai elektronikus zenei színtér krémjével. A nulladik este máris Dj Newl rakta a talpalávalót a Jana Stégen.

„Amikor először léptem fel a Soundon, az Aréna teraszán játszhattam, délután négykor. Teljesen rálegyintettem, mert akkor még nem ismertem a Soundot, úgy gondoltam, játszom másfél órát, úgy sem lesz ott senki, aztán jövök haza. Képzeljétek, végül 4-5 ezer ember tombolta végig a szettemet, döbbenetes energiákkal tértem haza és megfogadtam, hogy amíg lesz Balaton Sound, én lehetőleg minden évben szeretnék legalább egy helyen játszani”- emlékszik vissza Dj Newl.
És bár a fesztiválon a lemezeket pakolgatta, a New Level Empire élő elektronikus zenekar alapítójaként az elektromos dobok mögött ül.  Első daluk 2014-ben egyből a Dal döntőjébe jutatta őket, azóta csapatával egyre magasabb pontokat hódított meg a slágerlistákon és idén nyárra több fesztivál színpadot is bevett a négytagú formáció. Idei nyári slágerük pedig stílusosan a Son of the Sun címet viseli.
De mi a siker titka, hogyan lehet 23 éve töretlenül menetelni, pörögni és csúcsokat dönteni. A videóban most elárulja, mi a sikeres menedzsment titka, hogyan érdemes próbálkozni.
]]>