15 évvel ezelőtt legenda született a Fuckparade nevű utcai rendezvényen, Berlinben. A félmeztelen Technoviking nevét mindenki ismeri. A szőke óriásról egészen 2013-ig semmit nem lehetett tudni. Két évvel ezelőtt azonban megelégelte azt, hogy mások keresnek pénzt az ő arcával, ezért aztán beperelte az ominózus videó készítőjét, Matthias Fritsch-et. Tanulságos a sztori, bővebben: ITT.
Egy angol magazin fél éves nyomozás után eljutott főhősünk nyomába, aki történetesen Berlinben lakik, a város szélén. Polgári neve Gunther Ackerman. Miközben interjút ad, a kertben a növényeket metszi. Teljesen átlagosnak tűnik. Az oknyomozó újságírók először fel sem ismerték, hogy ő az. Soha nem szeretett volna híres lenni. A szörnyű drog az oka mindennek! Nem tévedés, a videó készítésének idején tényleg favágóként dolgozott. Sok kollégájával egyetemben szerettek bulizni, hétvégenként bevásároltak némi gyorsítóból és járták az illegálbulikat Németországban. Elmesélte azt is, hogy az ominózus napon már negyedik napja nem aludt, fel sem tűnt neki, hogy valaki filmezi.
„Lecsaptam volna, mint egy legyet, ha észreveszem! Azt hiszem átjárta a testemet a flow. Az adrenalin az egekbe szökött bennem. Emlékszem a buli után még vagy egy hétig vicsorogtam. Olyan voltam, mint egy Lego.”

2002-ben ott kellett hagynia a favágókat, miután eltörte egyik kollégájának a lábát. Ekkor még mindig csak 26 éves volt. Elkezdett biológiát tanulni Berlinben. Később az egyetem vezető kutatója lett. Technoviking homoszexuális, a párja Steve. Ő az, aki a videóban fekete trikót hord. Tavaly házasodtak össze.
Szerintem kamu 🙂
Forrás: [WW News]
]]>