Szerda
23:10 Jegyek átvéve, bejutás egy pillanat alatt, motozás szinte semmi, épp kezdődik GusGus, a pálinka csúszik
0:30 Az eső elöl egy fa alá vonulunk, ahol már fetreng valaki, arcát eltakarva. „Hé tesó jól vagy?… Bazmeeg cső Miki!” Csak az egyik szerkesztőnk volt az.
0:35 Mára ennyi volt, szakadó esőben vissza Budapestre, hajnali 3-kor már az ágyamban alszom
Péntek
21:30 Benn vagyunk! A szerdaihoz képest ezúttal még a papírpénzt is átnézik a tárcában
21:34 Szereztünk konnektort!
21:38 Dominik Eulberg a kisszínpadon. Ha hátul állunk a dnb színpad hallatszik át, ha elöl, akkor pedig a nagyszínpad,
21:48 Inkább elöl állunk, úgyhogy párhuzamosan két DJ szettet is hallgatunk. Dominik Eulberg, valamint Dense & Pika. Éljen a hatástöbbszörözés!
21:49 Összefuttam egy telefonos ismerőssel, így egy technikai problémával kevesebb. Gyurikám, nagyon köszi! Konnektor van, a telefon működik, nagy baj már nem lehet.
21:51 Igyunk végre sört is, bár a metapay kártyát egyelőre még nem sikerült kiváltani
21:55 KinK az analógkirály, a szófiai Aril Brikha, felettünk csillagos az ég, de ez csak a dekoráció. Az az igazság, hogy elég sokat ront az összhatáson a folyamatosan áthallatszó nagyszínpad, így élvezhetetlen a produkció
22:15 I wear my sunglasses at night… Kiégeti a fény a retinámat. Még szerencse, hogy itt nem kobozták el a szemcseppet – mint anno a négy betűs szórakozóhelyen a pályaudvar mellett – ahol ginának nézték.
22:44 Már a nagyszínpad előt. Itt brutál a hang. Johannes Heil vadulós technoja elég beindító. Sok érzelmet nem találni a zenében
22:57 Minden fesztiválon van egy hátrafelé hordott baseballsapkás északnyugat európai hülyegyerek, akinek legalább 50 négyzetméter területre van szüksége ahhoz, hogy táncoljon és fullon van valamitől. Meg kell állapítani, Heil fasza dara! Boldog, sötét zene! Amolyan nyomasztóan cuki.
22:58 Kéne még egy sör. A drum and bass színpadnál nincs sor se a piapultnál, se a wc-nél. Ide járunk minden egyes körért. Elég gyors a kiszolgálás.
23:41 Kéz és öngyújtó lángja emelkedik fel a tömegből. Kezdenek sokan lenni. Mindjárt kezdődik Sven. Erre a zenére úgy mozog mindenki, mint egy engedelmes szolga.
23:45 Ezt a hangot egyszer úgy jellemezték Berghainban, hogy acidschaukel. Aminek olyan rozsdás játszótéri hintahangja van. Megvan mire gondolok? Annyira tipikus.
00:05 Sven start, baszat. Féltékenységi nagyjelenet mögöttem. Ez az egyberészes fekete köpeny amúgy most nagyon menő.
00:20 Sven nagyon okos. Unser Väther.
00:26 WC-sör kombó egy perc alatt teljesítve. Na most az van, hogy mindenhol nagyon jó a zene! Kis színpadon Oxia – Domino. Drum and bass színpadon Chris.SU! Kezd elkapni a vibe! Pedig elég nehezen indult be részemről a buli. Amúgy a helyszínrajz annyira nem bejövős. Mondjuk az mindenképp pozitív, hogy 1  perc alatt odaérsz bárhova és még egy üzenetet sem tudsz elküldeni a telefonon, miközben vársz, mert máris sorra kerülsz.
00:46 Sven újabb ivószünetet engedélyezett, de már folytatja is az oktatást
1:08 A lányok miért mindig függőlegesen tartják a kamerát, ha videóznak?! Miért??!!!
1.24 Ha ital, akkor drum and bass stage!
1:46 I wanna go bang bang bang bang bang bang bang
2:17 Fél órája az apaság szépségéről beszélgetünk, ahelyett, hogy a zenére figyelnénk.
2:45 Hawtin csavar. Aztán simogat. Még csak 4 sör csúszott le. Egész jó taktika nem kiváltani a metapay kártyát.
3:58 Itt ragadtunk a drum and bass stage-en táncolni. Hmm…ez vajon minek a jele?
5:15 Matador alatt konkrétan unatkozunk.
6:00 A stagefotó az új mojitósvödör!
bml3
Szombat
22:45 Négy nap alatt a harmadik Budapest – Zamárdi út, éjfél környékén teszünk egy kitérőt a Club Aliga bejárata előtt. Amúgy épp újítják fel az aluljárót.
0:22 Nagyon durván szétkaptak, a pénztárca összes rejtett zugját és minden egyes papírfecnijét egyenként átnéztek, még a tegnapinál is sokkal durvábban. Nem találtak semmi rosszat, egyedül egy laposüveget, ami egyébként is üres. Amúgy még életemben nem léptem be úgy egy fesztivál területére, hogy ne lenne megbutítva az agyam minimálisan, most erre is sor került, úgyhogy irány a dnb stage! Bármi is az, 2 jöhet!
0:23 Elfogyott a pálinka :(((( Egyedül grapefruitos Finlandia maradt. Negyedik nap hajnalán sikerült is kiváltani a metapay kártyát.
0:48 Hot X király! Mögöttem elhangzik a legtipikusabb fesztiválmondat: „Hol vagyok? Nem hallom!” Amatőrök…
1:12 Alig van tömény! Mindegyik pultban találni valamit, de mindenhol mást. Köszi BML, hogy el kell kezdeni keverni a piát, ha nagyon másnapos leszek, a ti lelketeken fog száradni!
1:40 Nicole monoton erőltetett szar. Miss Múúú. Saját intróval. Nem bírom ezt a nőt. Amúgy is csal, ki kell venni a lájkot.
2:13 Ez a Slash DJ szett kezd végre jó lenni. Vagy csak sikerült berúgni.
3:58 Sam Paganini igen tudatos. Vérprofi, akárcsak a szomszéd fesztiválon zenélő Steve Aoki
5:20 Milyen állapotban kell lenni ahhoz, hogy fél órával Advent zárószettjének vége előtt beállj a metapay bódéhoz? Pénzt rátölteni!
5:22 Természetesen tömött sorok, aztán kapcsolsz, hogy simán megvehetnéd valakinek a kártyáját, amit épp visszaváltana
5:25 A szomorú felismerés, hogy senkinek a kártyáján nincs már annyi pénz, amennyiből kijönne két feles és 2 sör. Mire sikerült újra tölteni a kártyát, majdnem bezárt az összes italpult. De azért még pálinkát is találni elszórtan erre-arra. Ennek a körnek mindenesetre semmi értelme nem volt már.
5:28 Itt állok, ahová írtad, hogy menjek, de még mindig nem látlak…Ja várjál rossz helyen vagyok, ez itt a kis stage… Hú bazmeg! Vannak bajok.
6:33 Vonatindulás helyett hello Partyfészek. Jó újra itt lenni hat év után!
Képek: BML Official
bml4]]>