Ismét Budapestre érkezik a Parov Stelar Band, hogy az őszi hidegek előtt még egyszer szabadtéren is átmozgassák a magyar közönséget, bődületes electro-swing dalaikkal.
Márciusi duplateltházas Akvárium klubbéli és a VOLT fesztivált végigtáncoltató koncertjük után a Parov Stelar Band „The Demon Dairies Tour” című turnésorozatával visszatér Budapestre. Parov Stelar az electro-swing feltalálója, több millió dalból álló könyvtárából álmodja meg tánccipő koptató electro-swing dalait, melyekkel meghódították a világot.
Parov Stelar titka egyszerű, mégis – ahogy mondani szokás – igazán nagyszerű: a ’30-as évek első népszerű műfajáról, a swingről rúgta le a port, elektronikus mesterkedésének köszönhetően pedig tette igazán frissé, táncolhatóvá, úgy, hogy közben megmaradt a dzsessz-kultúrából eredeztethető csipetnyi elegancia és cseppnyi bohémság is. Marcus Füreder és csapata – a zseniális, szólóprojektjén is dolgozó szaxofonista Max the Sax, Jerry Di Monza trombitás, Willie Larson Jr. dobos, Michael Wittner basszusgitáros és a bájos hangú Cleo Panther – a nagyvilági mulatók hangulatát hozza el, a legaktuálisabb fesztiválok, klubok színpadára, így a Budapest Park közönsége sem úszhatja meg a fáradhatatlan táncot.
Előttük hazánk egyik legfrissebb, leginnovatívabb zenekara, a Passed játszik, akikre Mesmerize című daluk kapcsán figyelt fel az ország, ami egyből A Dal döntőjéig repítette a tehetséges és fiatal formációt. Tehát innovatív elektronika a Parov Stelar Band és a Passed tálalásában szeptember 18-án, a Budapest Parkban. Megjelenés tánccipőhöz illő!

Esemény: https://www.facebook.com/events/1593252804273620/
]]>