A csütörtökönként megrendezett, saját gyártású produkciójának sikerein felbuzdulva úgy döntött a Corvintető, hogy szentel egy szombat estét is a 4per4-nek – mégpedig egy egészen speciális estét egy speciális koncepcióval.
Tartva mindazt, amiért a 4per4 létrejött, a most első ízben megrendezett 4per4 Special ugyancsak a hazai underground elektronikus zenei szcéna különlegességeiből válogat, épp csak kettővel nagyobb volumennel, és kettővel speciálisabb koncepciókra fókuszálva.
Mindennek legelső alkalomára az ország egyik legsokoldalúbb és legnépszerűbb DJ-jének, illetve szervezőjének, Sikztah-nak, valamint Akos Veecs-nek a közös produkcióját, a The Save-et látjuk vendégül, akiknek épp a napokban jelenik meg Rubik című EP-jük a svéd Yellow Recordings-nál. Kiadványaik pedig olyan nemzetközi előadóktól kapnak rendszeres supportot mint Richie Hawtin, Luke Slater, Joseph Capriati, Marco Carola, Simo Lorenz, Gery Otis, Nierech, Wirrwarr, vagy Andreas Kramer. Kettejük érkezése pedig az új EP bemutatását is jelenti a közönségnek.
A felvezetés szintén nem lesz a véletlen műve, hiszen a Tetőről már jól ismert Johnny Was Here fogja átadni Sikztah-nak és Akos Veecs-nek a keverőpultot, akinek intelligens, absztrakt és masszív hangzásvilága kiváló előhangot fog jelenteni – valamint bemutatkozik Falsemuse, aki az egész este nyitányát fogja kezelni.
Esemény: https://www.facebook.com/events/1650157208563478/

]]>