Nagy büszkeséggel jelentette be ma délelőtt a Global Underground, hogy James Lavelle készíti az októberben megjelő legandás sorozat következő, immáron 41. darabját. A zenei különlegesség garantált és ezen kívül egy szigorúan limitált UNKLE SOUNDS mixalbumról van szó, a helyszín, a város pedig Dél-Olaszország legnagyobb városa, Campania régió székhelye: NápolyJames Lavelle neve valószínűleg ismerősen csenghet a sorozatot a kezdetektől nyomon követő zenerajongóknak, hiszen az ő nevéhez köthető a #GU23 – Barcelona, a #GU26 – Romania valamint a #GU37 – Bangkok darabok egyaránt.

Erre a különleges alkalomra James vállalta, hogy exkluzív UNKLE remixek és ugyancsak exkluzív, eddig ismeretlen UNKLE trackek sokaságát gyúrja össze egységes egésszé. Ebből fakadóan ez sokkal inkább egy folyamatos szerzői album lesz, mintsem DJ Mix. Tempója valamint a stílusból fakadóan is egy hullámzó albumra számítunk, a 100 BPM-es downtempo és a 125 BPM-es, inkább klubos produkciók vegyületeként.
Megjelenés: 2015. október 30.
forrás: http://www.globalunderground.co.uk/product/james-lavelle-presents-unkle-sounds-gu41-naples-super-deluxe-collectors-edition/]]>