A SYMA (SAP) Csarnok ezen az estén átlényegül a techno templomává, ahol igazi félisteneknek hódolhat a táncoló nyáj, olyanoknak, mint a live act képében megjelenő Speedy J Hollandiából, az electrosokkoló Luke Slater és a keményen lesújtó Ben Long Nagy-Britanniából, a Love Parade atyjaként számon tartott Dr. Motte Németországból, egyetlen nőként Electric Indigo Ausztriából, valamint a hazai színtérről a Deadcode csapat, miközben MC Mars és MC Spot osztják az igét.

A Körcsarnokban pumpálós house épül majd az amerikai hispán veterán Eddie Amador, a talján titán Marco Corvino és hazánk baseballsapkába öntött büszkesége, Tommyboy kezei alól, de innen nyílik a transzba vezető portál is, amin Clark, Kühl, Schön és Sylvie vezetik át az önmagukba utazókat.

A Népstadion-kert Körgyűrűjében pedig egész éjszaka betonoznak majd a drum’n’bass jó munkásemberei: Palotai, Cadik, valamint a Bladerunnaz-brigád képviseletében Bal, Sizenine és Stealth itthonról, a Total Science duó Nagy-Britanniából, s hogy ne lankadjon a lelkesedés, arról a verbális művezető, az angol MC 2Shy gondoskodik.