Nemcsak a klub-, illetve saját szezonjának kezdetét fogja ünnepelni szeptember 18-én az ország kétszeresen legjobbnak választott klubsorozata, a The Etiket, hanem az otthonául szolgáló Vertigo újranyitását is, amely egyben a felújítás utáni első rendezvényét fogja vendégül látni.
A két esemény együttállása pedig egészen szélsőséges lendülettel fog berobbanni, akár egy vasgerendákkal teleszögelt, rozsdás sivatagi terepjáró a III. világháború után.
Az erőműként újrainduló Vertigo-ba ugyanis a The Etiket jóvoltából érkezik az első löket benzin, mégpedig Dandi & Ugo személyében, akik eddig is a legelvetemültebb brutalitással indították a The Etiket szezonjait – és ettől valószínűleg idén sem fognak elállni.
Őket egészítik ki a hazai hordák, mégpedig Mateo & Spirit, Rob!n, illetve Akos Veecs, a kisterem pultját pedig a Truesounds csapata veszi majd kézbe, vagyis Dandy, Gregory S, Davko és Justrice. Mindennek fővezére pedig ezúttal is a The Etiket apukája, Sikztah lesz.
A The Etiket szezonnyitója, illetve a Vertigo klubszezonjának nyitó bulija ezzel egy olyan bulit is ígér, amely minden szempontból felér ahhoz a szinthez, amely mára minimummá vált az európai klubéletben, ezzel együtt pedig hozzá kívánja adni mindazt a pluszt, amiért a The Etiket Magyarország legjobb klubsorozatának nevezheti magát.
Esemény: https://www.facebook.com/events/1818618551697945/
]]>