Bizonyára sokan emlékeztek még Jeff Mills legendás CD+DVD formátumban megjelent mixalbumára, mely az Exhibitionist – A Jeff Mills Mix címmel jelent meg az Axis kiadó gondozásában 2004-ben.
Jeff Mills régóta tervezte a mixalbum folytatását, amely egy hete, szeptember 25-én jelent meg hivatalosan. A második rész címe – talán senkinek nem okoz meglepetést: The Exhibitionist 2.
Az első részen 45 track lett sebészi pontossággal összemixelve, szigorúan 12”-es fekete korongról, az új album különlegessége viszont az, hogy az összes ezen megszólaló sáv Jeff Mills kezei munkáját dícsérik.

„A The Exhibitionist 2 célja, hogy bemutassa a művészet mélyebb formáit, nem csak azt, hogy egy DJ miképp használja a legújabb technológiát, hanem sokkal inkább azt, a művész hogyan gondolkodik valós időben, hogy hoz létre valamit spontán, akárcsak egy zenész aki akusztikus hangszeren vagy épp szólistaként játszik. Ez egy ritka alkalom, hogy megmutassam, a technológia ma sokkal több szabadságot és kreativitást tesz lehetővé a DJ-k számára.” – mondta Mills.
És, hogy mire is számíthatunk? Nos, az egész albumot szerzői okok miatt természetesen nem tudjuk megszotani, viszont Itt bele tudtok hallgatni:

(Forrás: Factmag )]]>