Azoknak, akik aktívan követik az e-zene eseményeket, nem kell bemutatni a két spanyol house-mágust, Hector Coutot és Cuarterot. Legutóbb a Balaton Soundon csaptak őrületes bulit a Telekom Rave színpadon.
Hector Coutonak már névjegyévé vált az a különleges hangzásvilág, ami a chicagoi house és a féktelen old-school techno keveréke. Mindenkinél jobban keveri a modern hangzásokat a „régi iskolák” megoldásaival. Stílusát felemelő pillanatok jellemzik, amik nem csak kreativitásából, hanem technikai tudásából is erednek. Rekord idő alatt tett szert nemzetközi ismertségre, 2011 óta a Resident Advisor TOP 100 legtöbbet játszott/keresett producerei között tartják számon, napjainkban pedig a világ legnívósabb fesztiváljainak állandó fellépője. Zenéi rendszeresen jelennek meg olyan jeles kiadóknál, mint a Defected, a Moon Harbour, 2020 Vision vagy a Hot Creations.
Cuartero – Best Newcomer DJ 2015 (Ibiza Awards)
Couto örvénylő és érzelmes szettje mellett igazán izgalmas lesz Cuartero vagányabb hangzása ötvözve a techno és a house elemeit. Az év felfedezettjének kikiáltott DJ/producer évek óta ontja magából a klubslágereket, s mára úgy tűnik, beért a sok munka. Olyan előadók szettjeiben bukkannak fel zenéi, mint Loco Dice, Marco Carola, Robert Dietz, Paco Osuna, Nicole Moudaber vagy Stever Lawler.
Hector Couto és Cuartero egy egész estés b2b szettel érkeznek Budapestre, az Akváriumba október 22-én.
Aki lépést akar tartani a legnagyobb house mesterekkel, tudni akarja, mire rázza a nemzetközi fesztivál közönség, s nem maradna le az ősz egyik legnagyobb bulijáról, az mihamarabb szerezze be a jegyét 😉
Early Bird: 2500Ft
Elővételes jegy: 3200Ft
Jegyek online: http://akvariumklub.hu/program/560aa0fb353ed001ba30d5bb
A jegyek megvásárolhatók személyesen is az Akvárium klubban (Budapest, Erzsébet tér 1)
VIGYÁZAT: Az Akvárium//VOLT Bar befogadóképessége erősen limitált (200 fő)! Ne maradjatok le partiról!
Esemény: https://www.facebook.com/events/1605684909695884/
]]>