Hosszas előkészületek, háttérmunkák és szövetkezéseknek köszönhetően Október 22-én igazi forradalmi elszántsággal mutatjuk be nektek a budapesti Technokunst és a pozsonyi Palicavonzvreca (PVC) közös gyermekét, melyet Reductionnak kereszteltünk. Reduction, mert egy olyan felhozatalt mutatunk be klub szinten, melyet itthon és a szomszéd országokban is eddig csak több ezres események, fesztiválok közönsége élvezhetett, mi ezt próbáljuk klub keretek közé szorítani, klub árakon.

A 15 éves PVC a rendezvényeik mellett a kiadványaikon az asszimetrikus techno egyik úttörőjének számít. Oscar Mulero, Regis, Female, Go Hiyama, Reeko, csak pár név az elmúlt évek feketelemezes szereplőiből.
Ezt az évfordulót megünnepelve jött létre a Technokunsttal közös kollaboráció, ahol nem kisebb nevek lesznek az est karmesterei, mint az európai techno megkerülhetetlen veteránja, az angol Regis, a halkszavú, ám annál energikusabb japán tribal varázsló Takaaki Itoh, a szintén angol örökké megújuló és az intelligens elektronikát a legszebb módon technóval vegyítő Inigo Kennedy és a házigazdák a pozsonyi asszimetrikus fenegyerek Loktibrada és a hazai szerettett női/férfi technopárosunk Dork és Isu.

Helyszínválasztásunk Budapest legmagasabb földalatti zenék fellegvárára esett, ahol reményeink szerint a hazai techno élet egyik felejthetetlen estéjét tölthetjük el együtt. Október 22-én, csütörtökön tarts velünk a tetőre!
www.technokunst.hu
www.corvinteto.hu
https://www.facebook.com/events/496845940491205/


]]>