Budapest, 2015. október 30. – A burn Residency nemzetközi elektronikus zenei tehetségkutatóban 20 feltörekvő, fiatal DJ jutott el nyáron Ibizára, ahol a világhírű DJ és producer, Carl Cox kezei alá kerültek. A 10 napos mentortábor végén a versenyzők közül mindössze hárman kapták meg a lehetőséget, hogy őszig a legendás party szigeten zenéljenek. A verseny ibizai kalandjait egy most induló, kilenc részes websorozat mutatja be.
A burn energiaital által létrehozott nemzetközi DJ tehetségkutatót már negyedik éve rendezik meg, amelyben idén Sárdi Gergely, művésznevén Gregory S képviselte hazánkat. A verseny fődíja három rezidensi pozíció a nyári szezonra Ibiza neves klubjaiban, de a végső győztes egy 100 000 Euró értékű szerződéssel is gazdagodik.
Nézd meg a beharangozó videót, majd csatlakozz a burn youtube csatornájához, hogy ne maradj le a az első két epizódról November 3-án!

A burn Residency ibizai mentortáborában a főmentor Carl Cox mellett, olyan sztárok oktatták a versenyzőket, mint például hazánk büszkesége Jay Lumen, vagy éppen Yousef, Uner, Umek, Marco Bailey, Nakadia. A mentorcsapat vezetője Philip Straub pedig különleges kihívásokon és feladatokon keresztül mérte fel az egyes DJ-k kreativitását és képességeit, hogy kiválaszthassák a három nyertes versenyzőt.
A tábor végén három titán rezidensi pozíciót nyert Ibizán a nyári szezonra és megkapták a lehetőséget, hogy olyan helyeken szórakoztassák a közönséget, mint a világ legjobb klubjának választott Space, illetve a Privilege, a Sankeys, Eden, Kumharas vagy a Lips.
A websorozat november 3-án indul az első két résszel, majd minden kedden érkezik a következő, egészen december végéig.
ibiza]]>