A világ 20 országából érkeztek fiatal, feltörekvő DJ-k Ibizára a nyár elején, hogy a legendás Carl Cox mentortáborában folytassák a burn energiaital által életre keltett nemzetközi DJ versenyt. A tíznapos  – kihívásokkal teli – tábor végén, csak hárman kapták meg a lehetőséget, hogy az elektronikus zene mekkájában éljenek és zenéljenek egészen őszig. Közülük egy pedig a Superstar DJ titulust, és az azzal járó 100.000 euró értékű DJ szerződést is megnyerte.

A most induló, kilenc részes websorozat Carl Cox mentortáborának érdekességeit, a versenyzőket, Ibiza éjszakai életét mutatja be és a verseny végeredményét mutatja be.
Íme az első rész (magyar felirat hamarosan):

Mi teszi ezt a versenyt annyira különlegessé?
A döntőbe jutott 20 versenyző találkozhat az ibizai zenei élet fontos szereplőivel, valamint együtt dolgozhat az AKG hangmérnökeivel, az Ibiza Sonica rádió stábjával, kiváló DJ és producerekkel, mint például Carl Cox, Yousef, Uner, Umek, Marco Bailey, Jay Lumen, Nakadia, Olivier Giacomotto, Sebastian Bohnenberger és több klubtulajdonossal, promóterrel.
A mentortábor (bootcamp)
Az intenzív mentortábor vezet el a végső döntőig, ahol kiválasztásra kerül az a három versenyző, aki Ibizán töltheti a teljes nyári szezont és szórakoztathatja a party sziget közönségét.

ibiza4

Az idei döntősök:
Alexserra (Szlovénia), Dan Villa (Norvégia), Dani Shuk (Mexikó), Tóth Dénes (Szlovákia), DJ Akar (Svédország), DJ Boydlo (Dél-Afrika), DJ Inji (Oroszország), Gregory S (Magyarország), Jason Rault (USA), Katty Smyle (Olaszország), Kurtiss Kromm (Románia), Popi Divine (Szerbia), Push-Pull (Brazília), Samanta (Litvánia), Sevenego (Románia), Simon Mattson (Lengyelország), Soltauw (Dánia), Tanu (Spanyolország), Tom Bug (Horvátország), Vanyano (Bosznia-Hercegovina).
Csatlakozzatok a burn energiaital youtube csatornájához és kövessétek a hetente megjelenő új részeket, és nézzétek meg mit mesél Carl Cox, Ibiza élő legendája!
ibiza3
]]>