A világ 20 országából érkeztek fiatal, feltörekvő DJ-k Ibizára a nyár elején, hogy a legendás Carl Cox mentortáborában folytassák a burn energiaital által életre keltett nemzetközi DJ versenyt. A tíznapos  – kihívásokkal teli – tábor végén, csak hárman kapták meg a lehetőséget, hogy az elektronikus zene mekkájában éljenek és zenéljenek egészen őszig. Közülük egy pedig a Superstar DJ titulust, és az azzal járó 100.000 euró értékű DJ szerződést is megnyerte.
A burn Residency DJ verseny websorozatának második epizódjában Carl Cox mutatkozik be, mint főmentor, valamint elmeséli a legérdekesebb történeteit ibizai karrierjéről. Megtudhatjuk, mivel foglalkozott a DJ-zés előtt, valamint bepillanthatunk az ibizai éjszakai életbe is.
A tíznapos mentortábor elején még csak bemelegítő beszélgetések, ismerkedések vannak, majd elkezdődnek a versenyek, melyek csökkentik majd a mezőny létszámát. A versenyben Magyarországot Sárdi Gergely, művésznevén Gregory S képviseli.

A második rész (magyar felirattal):

Csatlakozzatok a burn energiaital youtube csatornájához és kövessétek a hetente megjelenő új részeket, és nézzétek meg mit mesél Carl Cox, Ibiza élő legendája!]]>