Óriási várakozás előzte meg, de végre utolsó napjához érkezett a BÓNUSZ Electronic Music Festival-ig tartó visszaszámlálás!
November 21-én hazánk és a világ élvonalából közel 40 DJ fogja végigtombolni az odalátogatókkal a szombat éjszakát a fesztivál 4 helyszínén.
A DEADCODE Arena-ban ott lesz DAVE CLARKE, DUBFIRE, SURGEON & LADY STARLIGHT, ALAN FITZPATRICK, SASHA CARASSI, REBEKAH, BLACK ASTEROID, HOT X, BUDAI, illetve SANFRANCISCOBEAT.
A THUNDER Arena-ba érkezik a DVBBS, TUJAMO, DYRO, JULIAN JORDAN, STADIUM X, ANDRO, JULIA CARPENTER, METZKER VIKTÓRIA, és LOTFI BEGI.
A B MY LAKE Arena-ba jön LOCO DICE, KENNY GLASGOW, GREGOR TRESHER, PETAR DUNDOV, CALEB CALLOWAY, JAY LUMEN, PETER MAKTO, GABOR KRAFT. 
A Soundhead Terrace-on fellép BERNATHY ZSIGA, BETA, BOHUMIL, a COLLECTIVE MACHINE, JAMES COLE, MATEO & SPIRIT, NORA MATISSE, a SECRET FACTORY, valamint YVEL & TRISTAN.


Az elképesztő line up, és a tökéletes hangzás mellé különleges vizuális effekteket ígérnek a szervezők, melynek egyik csúcspontja a THUNDER és a DEADCODE arénákban látható lézer show lesz!
Az alábbi linkről letölthetitek és kinyomtathatjátok magatoknak a fesztivál térképét, az időrendi line up-ot, valamint az italárakat: http://bonuszfesztival.hu/2015/infopage_H_bonusz2015.pdf
Az elővételi helyek listáját, az online jegyeket, az általános kérdésekkel kapcsolatos válaszokat, valamint bővebb információkat megtalálhattok a fesztivál hivatalos honlapján, a www.bonuszfesztival.hu-n
A 2015-ös BÓNUSZ Electronic Music Festival-t a Valton Security biztosítja a hatályos magyar jogszabályok szerint, a jelenleg szükséges biztonsági szint mértékének megfelelően, elegendő számú biztonsági személyzettel.
A rendezvény napján este 20:05-től másnap reggel 08:05-ig a 100-as busz vonalán különjárat közlekedik az Örs vezér tér és Hungexpo I.-es főbejárat buszmegálló között.
Menetrend:
november 21. 20:05-23:50 óra között szóló járat 15 percenként
november 22. 00:10-02:50 óra között szóló járat 20 percenként
november 22. 03:05-08:05 óra között szóló járat 15 percenként
Így most már semmi más dolgunk nincs, mint számolni az órákat, hogy végre kinyíljanak a BÓNUSZ kapui, és kezdetét vegye 2015 egyik legemlékezetesebb éjszakája Közép-Európa legnagyobb beltéri elektronikus zenei fesztiválján!
Bővebb információ és online jegyrendelés: www.bonuszfesztival.hu
]]>