A világ 20 országából érkeztek fiatal, feltörekvő DJ-k Ibizára a nyár elején, hogy a legendás Carl Cox mentortáborában folytassák a burn energiaital által életre keltett nemzetközi DJ versenyt. A tíznapos  – kihívásokkal teli – tábor végén, csak hárman kapták meg a lehetőséget, hogy az elektronikus zene mekkájában éljenek és zenéljenek egészen őszig. Közülük egy pedig a Superstar DJ titulust, és az azzal járó 100.000 euró értékű DJ szerződést is megnyerte.
A burn Residency DJ tehetségkutatót bemutató websorozat ötödik részében találkozhatunk először a magyar versenyzővel, Gregory S-sel. Az ibizai mentortáborban folyamatos előadások, oktatások és kihívások fogadták a versenyzőket. A táboron belüli versenyek eredményessége alapján is dönt a zsűri arról, ki jut majd tovább a legjobb tíz közé. Gregory S az egyik legfontosabb kihíváson kiemelkedően jól teljesített, így egy lépéssel közelebb került, hogy rezidensi pozíciót nyerjen Ibizán.
Leírhatatlan érzés volt, amikor a legendás techno DJ, Marco Bailey kimondta a neven, hogy én nyertem a back to back kihívást. Ez még több erőt adott a folytatáshoz, ezáltal még nagyobb lelkesedéssel tudtam nekivágni a további kihívásoknak” – mondta el Sárdi Gergő aka Gregory S.
A december közepéig tartó websorozatban további érdekességek kerülnek napvilágra Carl Cox mentortáboráról, valamint a magyar versenyző Gregory S szerepléséről.
]]>