Sárdi Gergely, művésznevén Gregory S nyerte a burn Residency nemzetközi DJ tehetségkutató program egyik ibizai rezidensi pozícióját. A hazánkban már sikeres DJ és producer Ibizát is meghódította az ott töltött közel három hónap alatt. A verseny eredménye most került nyilvánosságra, a programot bemutató websorozat hatodik részében.

A verseny ibizai fordulójára a világ 20 országából érkeztek feltörekvő, fiatal DJ-k, még a nyár elején, hogy harcba szálljanak a három rezidensi pozíció egyikéért, valamint a 100.000 euró értékű fődíjért. A versenyzőket a DJ szakma kiemelkedő szereplői oktatták a tíznapos mentortábor ideje alatt, valamint megtapasztalhatták az ibizai party-kultúra kulisszatitkait is. Gregory S sikerrel vette az akadályokat és két társával együtt egészen őszig a szigeten maradhatott. Állandó szereplője volt az Ibiza Sonica rádiónak, rezidens DJ-je volt a világ legnagyobb klubjának, a Privilege-nek, de játszott a Space klub teraszán, a hivatalos Carl Cox hajón és sok egyéb kisebb helyszínen is.
Nagyon örülök, hogy ebben a nehéz nemzetközi mezőnyben megálltam a helyem és a győztesek közé kerültem. Nagyon változatos kihívások voltak, ezért különösen boldog vagyok, hogy ez egyik példaképem, Carl Cox színe előtt értem el sikereket. Rengeteget tanultam a mentortábor és a szigeten töltött hosszú hetek alatt, de természetesen életreszóló élményekkel is gazdakodtam.” – mondta el Gregory S.
Idén nemcsak Gregory S képviselte hazánkat a burn Residency DJ tehetségkutatóban, hanem hazánk kiemelkedő DJ és producere Jay Lumen is, aki mentorként csatlakozott a programhoz, olyan nevek mellé, mint például Carl Cox, Marco Bailey, Philipp Straub, Nakadia, Uner, Yousef vagy Umek.

burn2
A burn Residency nemzetközi DJ tehetségkutató egy páratlan lehetőség a fiatal, feltörekvő előadóknak, hogy egy nagyobb lépést tegyenek meg a karrierjükben. Világsztár producerekkel és promóterekkel, valamint neves klub tulajdonosokkal találkozhatnak személyesen, ráadásul mindezt Ibizán, az elektronikus zene bölcsőjében. Ez olyan tapasztalatot jelent számukra, amelyet máshol nem igazán tudnak megszerezni” – mondta el Jay Lumen.
A verseny fődíját, a 100.000 euró értékű DJ szerződést a litván versenyző, Samanta Savickytė kapta meg. A programot bemutató websorozat még három résszel jelentkezik, amelyben további érdekességek kerülnek napvilágra Carl Cox mentortáboráról. A burn Residency 2016-ban is megrendezésre kerül, várhatóan január végén kezdődik meg a jelentkezési fázis.
 
A hatodik rész:

Gregory S oldala: https://www.facebook.com/gregoryshungary]]>