A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága ma bejelentette alacsony viteldíjú útvonalhálózatának további bővítését és három új budapesti útvonal indítását. A Budapest-Liverpool és a Budapest-Reykjavík járat márciustól, a Budapest-Ibiza járat júniustól lesz elérhető.
Ezzel a bejelentéssel a Wizz Air tovább bővíti magyarországi kínálatát a 23. ország, Izland bevonásával, amely a Wizz Air alacsony viteldíjain válik elérhetővé. Reykjavíkot a világ egyik legbiztonságosabb, legzöldebb és legtisztább fővárosaként tartják számon, amely megannyi kulturális eseményének és látnivalójának köszönhetően nagyon népszerű idegenforgalmi célpont. Így például Reykjavík ad otthont a világ legnagyobb bálnakiállításának és a Gyöngynek – a főváros emblematikus, csillogó épületének. Ezenkívül Izland egy sor egyedi turisztikai látványosságot kínál, úgymint a különböző természeti felfedező túrák, a lékhorgászat és természetesen az északi fény.
Ibiza, az újabb Budapestről elérhető WIZZ útvonal nyári járatként fog működni június 18-tól szeptember 17-ig, ami a földközi-tengeri sziget büszkeségének számító strand partik és az elektronikus zenei fesztiválok főszezonja.
Liverpool a negyedik egyesült királyságbeli úti cél (London Luton, Birmingham és Glasgow mellett), amely elérhetővé válik Budapestről a Wizz Air alacsony viteldíjain. Liverpool nagyon népszerű idegenforgalmi célpont, köszönhetően a Beatlesnek, amely a „Pop Világvárosa” Guinness Világrekord büszke címét nyerte el a városnak.
A három új útvonalra 10,990* forinttól már foglalhatók jegyek a wizzair.com oldalon.]]>