2016. február 6., szombat 16:00
A38 Hajó Kiállítótér – Petőfi híd budai hídfő
A belépés díjtalan.

Az Akadémia38 az A38 Hajó koncerttechnikai és mozgóképgyártó iskolája. Az ország egyik legjobban felszerelt, nagyon változatos programot nyújtó koncerthelyszíne és mozgóképgyártó műhelye februárban három képzést indít. Koncerthangosító-, koncertvilágosító- és mozgóképgyártó-képzés indul az Akadémia38-on, aminek az a célja, hogy használható gyakorlati tudással és biztos elméleti alappal felvértezett szakembereket képezzen. Nézd meg, hogy milyen az az iskola, ahol évi hétszázötven koncert technikai levezénylésében vehetsz részt, ahol évi kétszázötven koncert-dokumentumfilmen és kétszáz élő tévéadásban próbálhatod ki magad. Február 6-án 16 órától nyílt nap az Akadémia38-on, az A38 Hajón. Hangosító-, világosító- és mozgóképgyártó képzés februártól. További információ: akadémia.a38.hu.
A 2016. február 15-i jelentkezési határidő előtt az Akadémia38 nyílt napot tart, amin ki-ki a saját szemével-fülével győződhet meg arról, hogy milyen technikai háttérrel és oktatói gárdával indulnak az A38 Hajó képzései.
A nyílt napra 2016. február 6-én, szombaton kerül sor, délután 16 órás kezdettel. A helyszín a későbbi oktatás helyszíne, az A38 Hajó. A részvételi szándékot kérjük jelezni az akademia@a38.hu email-címen (a jelentkezés a nyílt napra nem jár semmiféle kötelezettséggel!).]]>