Egyedülállóan újragondolt gyáros buli március 3-án. Figyelem! A rendezvény egésznapos kikapcsolódást tartogat magában! Nyolc helyszín egy gyárterület, hip-hop-tól az electro-n át a goa-ig röviden: “Téged is vár a papírgyár.
Egy régi, elhagyatott, kiégett papírgyár. 1923-ban kezdett működni, 1995-ben leégett a kartoncsarnok. 2007 márciusában egy elektronikus zenei rendezvény költözött a régi papírgyár falai közé. A helyszín minden  idők talán legundergroundabb fedett helyszíne. A falak omladoztak, a lemezjátszókra potyogott a vakolat, volt olyan helyszín, amit csak létrával lehetett megközelíteni egy szűk nyíláson keresztül. Ma már elképzelhetetlen lenne ekkora tömeg (nagyjából 2000-en lehettünk) egy használaton kívüli, életveszélyes épületben. Nyolc helyszínen zenéltek a DJ-k. Fellépett többek között Palotai és Cadik, Dork, Naga, Isu, Zefyr, Maks és MC Colombo, akit az Irie Maffia és a Brains frontembereként ismerhetünk.
A tragikusan fiatalon, két hónappal a rendezvény után elhunyt Bakai Ferenc Reakthor illegálparty-jainak szelleme még ma is él, de ez a buli különösen emlékezetes marad. Bővebb infó: ITT!
]]>