14 órás ünnepet tarthatnak a RAVE szerelmesei. Füst, fényrúd, kőkemény RAVE-ek? Ezt nem tudhatjuk, viszont annál inkább kijelenthetjük, hogy az év egyik legjobban várt eseménye érkezik a Cinema Hall / Kasino-ba február 19-én.
A Legendary Moments lepaktált ugyanis a Club Speed legendás lemezlovasaival, és egy soha véget nem érő RAVE-ületbe kergették egymást ünneplés gyanánt.
Van ugyanis mit ünnepelni. A Club Speed 20 éves lenne, a nemzetközi MAYDAY és LOVEPARADE pedig nyáron dorbézolt. Most a RAVE OLIMPIA került teritékre amelyet Magyarországon pontosan 20 évvel ezelőtt tartottak meg első ízben. A felhozatal világszínvonalú. Érkezik a RAVE királynő MARUSHA, jön DA HOOL aka DJ HOOLIGAN, és a minden hájjal megkent őrült ULTRA-SONIC élő showja sem lesz éppen gyermekprogram. BPM,RAVE,ZENE és TI!

„ Nyáron Westbam, Dr.Motte és Misjah is fellépett Marusha mellett „
Ahogyan a lenti kép is tökéletesen példázza érdemes lehet a belépőket előre megvásárolni.
rave
Jegyek kaphatók online az alábbi linken 3000Ft-os áron: http://legendarymoments.hu/ticket/vasarlas/2016-02-19-rave-olimpia-with-marusha-dahool/, nyomtatott formában pedig a Vinyl & Woodban a 1077 Budapest, Wesselényi 35. szám alatt.
Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/515899388576210/
]]>