Ha vannak olyan különleges előadói ma az elektronikus zenének, akiket nem lehet elégszer meghívni egy-egy országba, akkor a Kollektiv Turmstrasse biztosan közéjük tartozik.
Christian Hilscher és Nico Plagemann különleges világa ugyanis egy egészen egyedi zenei megközelítést tár a klubok és fesztiválok közönsége elé, amely épp annyira foglalja magában a masszív houset, mint a szigorú technót. Mindezt olyan változatossággal, amely csak a folyamatos kísérletezésnek köszönhetően alakulhat állandóan – és amiért olyannyira rajong értük a közönség. Többek között ez az oka annak, hogy március 14-én Sikztah vendégül hívta a Kollektiv Turmstrasse-t a The Etiketre, ahová Christian és Nico ráadásul élő szettel fog érkezni! Nem kérdés persze, hogy az este a házigazda vezénylete mellett válik majd teljessé, sőt, ráadásként jön a Secret Factory is, hogy minden biztosan a helyén legyen.
Március 14. tehát biztosan egy különleges éjszakája lesz, ahová a német elektronikus zene egyik legmeghatározóbb duója érkezik egy live szettel, akik garantáltan a tőlük ismert módon fogják levezényelni a szezon egyik legmerevebb buliját.
Esemény: https://www.facebook.com/events/499244463617596/
]]>