2016. április 23-án 20. születésnapját ünnepli a HYPERSPACE, amely két évtizedes történetével nem csak Közép-Európa legjelentősebb techno rendezvényévé nőtte ki magát, ezzel alapjaiban meghatározva a magyar elektronikus zenei kultúra fejlődését, hanem európai szinten is példátlanul hosszú ideje tartó technotörténelmi sikereket tudhat magáénak.
Az 1996. április 13-án megrendezett első HYPERSPACE óta közel 200 DJ és producer lépett fel a rendezvényen. Köztük a világ legnagyobb hatású techno előadói, akiket a legtöbb esetben elsőként mutatott be a DEADCODE PRODUCTION által szervezett sorozat a hazai közönségnek.
Ennek a 20 évnek a méltó megünneplésére a HYPERSPACE XX. a jelenkori techno legfontosabb nevei közül válogatta össze a jubileumi line up-ját, amely ennek megfelelően közel 20 nemzetközi és hazai DJ-t vonultat fel a Hungexpo két arénájában.
2016. április 23-án itt lesz velünk a kortárs techno egyik legnagyobb úttörője, BEN KLOCK, a Dystopiant képviselő RØDHÅD, valamint VRIL, a magyar közönség kedvencei, THE ADVENT & INDUSTRIALYZER, a belga MARCO BAILEY, a birminghami REBEKAH, a német FELIX KRÖCHER és JOHANNES HEIL, az olasz MANY REASONS, a portugál LEWIS FAUTZI, a HYPERSPACE megálmodója, és az újonnal alakult Intervamp Records feje, HOT X. Velünk lesz továbbá JAY LUMEN, TIJANA T, BUDAI, SANFRANCISCOBEAT, illetve IGOR DO’URDEN és JAY CORTEZ, akik egy b2b szettel fogják megidézni a PATEX-es időket.
2016. április 23-án tehát egy megismételhetetlen és egyedülálló rendezvénnyel ünnepel a HYPERSPACE. Legyetek részesei ti is 20 év történetének, ünnepeljük együtt az elmúlt két évtizedet!
Az jegyelővételi helyek listáját, valamint a rendezvénnyel kapcsolatos minden információt megtalálhatjátok a www.hyperspace.co.hu/ oldalon.
Online jegyek: www.hyperspace.co.hu/2016/jegyek
Esemény: https://www.facebook.com/events/1642298712725649
]]>