Április 16-án jön a harmadik felvonású exkluzív partysorozat, melyen külföldi fellépőnk az a feltűnő szépségű, kimagasló zenei tudású,és “sexy” női DJ, aki a világ partyszigetének-IBIZA-nak,és annak meghatározó klubjának és márkájának a PACHA-nak állandó lemezlovasa. CHELINA MANUHUTU / SOLOMUN+ 1 / 2015-ös PACHA IBIZA rezidens először Magyarországon, Mosonmagyaróváron, az M-Clubban, ahová egy igényes deep/house/tech-house szettel érkezik.
Azon vendégeink, akik ott voltak az előző kettő, ugyancsak a Pacha színeiben megrendezett ibizai bulin, nagyjából tudják mire számíthatnak. Minőségi house zene, csinos közönség, extra táncshow, forró hangulat…
Ezúttal a TRUESOUNDS csapata is csatlakozik a rendezvényhez, DANDY aka PETER MAKTO és DAVKO személyében, akiket már nem kell különösen bemutatni az igazán minőségi deep és tech-house zene kedvelőinek, hiszen meghatározó szerepet töltenek be az elektronikus zene világában.
Na ezért kezdtünk bele ebbe a partysorozatba, hogy valami nagyon különlegeset adhassunk az erre vevő és fogékony közönségnek. Készülj a nem hétköznapi eseményre, s persze add tovább a hírt, hogy minden számodra fontos ismerősöd ott legyen, ezen az igazán izgalmasnak ígérkező éjszakán.
Bővebb infó: https://www.facebook.com/events/201392286884542/
]]>