Marco Carola, Luciano, Dubfire, Maceo Plex, Rødhåd, Recondite, Tale Of Us és még közel 60 előadó csatlakozik a Time Warp tengerparti kiadásához.
Sound the alarms! A Sonus Festivál line-up-ja glóriával a tetején érkezett. Újból bebizonyosodik, hogy miért az egyik fő rendezvény a techno világában a Cosmopop tengerparti estélye, melynek fedélzetéhez Dubfire, Eats Everything, Jamie Jones, Kölsch, Cassy, Len Faki, Maceo Plex, Pan-Pot, Rødhåd, Tale Of Us mellett még sokan mások csatlakoznak 2016-ban. A nehézsúlyú tüzérség szilárd tagjai, mint Chris Liebing, Dixon, Joseph Capriati, Seth Troxler és Loco Dice 4-edik alkalommal vonulnak ki, oldalukon az újoncokkal. A Sonus kétségtelenül „A zarándokhely” minden techno rajongó számára. Mivel a jegyek sokkal gyorsabban fogynak, mint az eddigi években, érdemes mihamarabb eldöntened, hogy szeretnél-e ennek a maratoni kalandnak a részesévé válni!
12987111_10208863556575188_2113549214613958912_n
 
Augusztus 21. és 25. között 5 nappalon és 5 éjjen át a Sonus résztvevőinek alkalma nyílik átélni a nemzetközileg is elismert művészek Dj és live előadásait egy gyönyörű környezetben. Az idei évet is erősíti a romániai tehetség, ALEXANDRA, illetve a londoni fiúk, ARCHIE HAMILTON és BAS IBELLINI, akikre a közelmúltban figyelhettünk fel mesterien választékos és hibátlan szettjeik jóvoltából. Quenum és Cesare vs Disorder közös projektjével az AZIMUTE-el lépnek fel. Ez a projekt a közös pontja az intelligens elektronikus zene különböző szögleteinek. BELLA SARRIS szintén csatlakozik a kis csapathoz idén is.
BUNTE BUMMLER a deep-house rajongóknak kedvez, míg a Rawthentic főnöke, CARLO RIO a hipnotikus tech groove-al fogja rabul ejteni a Zrce strand ravereit. CASSY már régóta a Sonus család tagja, ezúttal sem hagyja ki az összejövetelt. DUBFIRE először lép fel a Sonus színpadán, AZ EATS EVERYTHING és a Fuse feje, ENZO SIRAGUSA viszont már nem elsőbálozók. A minimal és progresszív szcéna hősei, EXTRAWELT ikonikus live szett-ükkel mutatkoznak. A helyi horvát legendák, FELVER, JAN KINČL ZERO és JOGARDE megint csak visszatérnek, hogy erősítsék a hazai vonalat, de erős fellépésre számíthatunk FERNANDO CO-STANTINI-től, a helyi főnököktől, HOMEBOY és MARIANO MATELJAN-tól is, illetve a veterán producer-től, IAN F.-től.
Másik nagy mélyből visszatérő családtag JAMIE JONES, LEN FAKI pedig kétségkívül az egyik legismertebb név a technoban.  Ha ez még nem lenne elég az öt napra, jön a holland feltörekvő csillag, JOEY DANIEL, a Kompakt képviselője, KÖLSCH, és a dub-tech kalandor, KONSTANTIN. KAROTTE, a mester már három évtizedet átívelő karrierrel a háta mögött érkezik. A Deeperfect tulajdonosa, LEO AGUIAR, az olasz house don-ja, LEON és MEAT is szerepet vállaltak a közös őrültségben, ahogyan NICK CURLY is, aki a mannheim-i szcéna szívében foglal helyet. MACEO PLEX is idén debütál az Adrián. Alig várjuk a kozmikus csodákat a berlini NICOLAS LUTZ-tól és a klasszikus underground utazást a PAN-POT duótól. Az RPR Soundsystem királyai RARESH és RHADOO pedig saját hangrendszerükkel érkeznek a Sonus arénájába.
RECONDITE egy lenyűgöző show-al tér vissza, melyhez egyedülálló vizuált ígért, a Dystopian alapítója, az egyre legendásabb RØDHÅD pedig már önmagában is egy lenyűgöző utazást kínál. Jön az olasz stróman, SAM PAGANINI, illetve a mannheimi duo, A SEDEE, akik már a Time Warp-okon is többször bizonyították, hogy helyük van a színpadon, valamint a másik mannheim-i vezér, STEFFEN DEUX is a csapattal érkezik. Még mindig a listát erősíti a világ egyik legnagyobb elektronikus duója, a TALE OF US és a szomszédos Szlovénia legnagyobb ikonja, VALENTINO KANZYANI.
Végül ne feledkezzünk meg az első körben bejelentett csipet-csapatról sem, akik többek között az APOLLONIA, BINH, CHRIS LIEBING, DEWALTA, DIXON, JACKMASTER, JOSEPH CAPRIATI, LOCO DICE, LUCIANO, RICARDO VILLALOBOS, SETH TROXLER és ZIP.

A világ legjobb hangrendszerét kínáló Sonus Fesztivál négy év alatt komoly versenyzővé vált, hogy elnyerhesse Horvátország legjobb fesztiváljának koronáját. Ez egy maratoni rendezvény, esélyt ad a raverek egyesítésére, a zenébe való belefeledkezésre, új előadók megismerésére és emlékezetes pillanatok születésére öt szikrázó nappalon és ködös éjjen át a dicsőséges adriai parton, a Zrche Strandon.  A hely tökéletessége abban rejlik, hogy könnyen megközelíthető Zadar, Split és Zágráb irányából. A legjobb helyszín egy egész hetes nyári kicsapongásra, fesztivállal egybekötött nyaralásra. Nagy horderejű előadók, nappali beach-parti, három szabadtéri klub helyszín, véget nem érő afterek és a legendás, naplementés, élőzenés hajókirándulás teszi a legjobb választássá a SONUS-t az igazi techno szerelmesei számára.
Time Warp presents
Sonus Festival 2016
August 21-25, 2016
Zrce Beach, Pag Island, Croatia
Jegyek:
Early bird: 159 €
Standard:179 €
VIP-Ticket: 249 €
(+kezelési költség)
Jegyek és info: Sonus webpageOfficial facebook pageSonus Festival Group Hungary
12963920_1028215300586175_7260311463115962846_n]]>