Az elektronikus zene és az önkíváncsiság hívei május 14-én találkozhatnak legközelebb. A nyári jövés menés alatt a zárt SG csoportok kifújják magukat, ám úgy gondoljuk, hogy mégis jó lehet, ha van rendszeres lehetőség a csoportélményben együtt maradni. Havonta egy hosszabb, nyitott alkalmat kínálunk Nektek, azoknak, akik jártak már nálunk és az újonnan érkezőknek egyaránt. A téma-workshopokat ez alatt az időszak alatt szüneteltetnénk, ezzel is teret adva a csoport-élménynek, ám örömmel vesszük véleményeteket és javaslataitokat ebben az ügyben (is)! A májusi alkalomra várunk Benneteket az Aurórába egy 4 órás (plusz szünet) pincei körre. Aki mélyedne, itt megteheti : ) Egyúttal köszönjük az Auróra stábjának, hogy fogad minket és támogatja az önkíváncsiságot!
A csoportot követő groove a Lost Minute bulija lesz, a csoportban részt vevők számára ingyenes belépéssel.
18:00 – 22:00 Self..
Nyitott Self Groove csoport. Az ülés alatt a nyitott csoport zárt lesz. Kérünk mindenkit, hogy a kezdésnél pár perccel korábban érkezzen, 18:00-kor kezdjük a kört.
Facilitátorok: Vikár Erzsébet (Pendzsi) és Fejér Balázs
Szünet: 20:00 – 20:15
22:00 – ..Groove
Pillanatminimalizáló Lost Minute buli, melyen Raqpar, Ambietic, Vatsanah és Thomas Forester biztosítja a talpalávalót az éjszaka valóságában.
https://www.facebook.com/events/1754090544823439/
Járulék: 500 Ft vagy 1000 Ft az aktuális zsebállapot függvényében. Támogatásotokkal a Self Groove munkáját segítitek, igencsak köszönjük!
Támogatóink: Auróra, HAANG, Soundhead, Primate.hu
]]>