A 24 órás dimenzióváltásokkal és a hétvégéken rendezett Afterhours sorozattal a Contra Mundum brigád az elmúlt években több alkalommal is bizonyította, hogy határozottan van mit a tejbe aprítani ha a magyar kiválóságokról és új tehetségekről van szó. Külföldi szupersztáros line upokat megszégyenítő módon boronáltak már össze óriási közönséget pusztán a hazai kínálatból csemegézve.
Most sincs ez másképp. Küszöbön a legújabb Around The Clock széria legújabb epizódja, benne 4 külföldi vendégelőadóval és közel 40(!) hazai producerrel és DJ-vel, különleges dj szettekekkel és live actekkel. A bázis ezúttal is a felújítást követően kitűnően teljesítő Corvin, és annak 4+1 helyszíne.
A szombat kora délutántól vasárnap délutánig tartó techno/house maraton a Corvinhoz szorosan kötődő Mundum Caféban veszi kezdetét, a kortárs muzsikus-testvérek Andras Toth és Dora Toth improvizatív játékával. A hivatalos megnyitót követően nyit a ráncfelvarráson frissen átesett Corvin Terrace, majd este 10 órától a Corvin három terméé a főszerep: teljes erőbedobással a Main Stage, a live actekkel teletűzdelt Live Room, és a hazai rendezvényszervező brigádok speciális back to back szettjeire szakosodott Bar szolgálja ki a legmerészebb igényeket is, időtartamban és minőségben egyaránt.
A hajnalt újra a Terrace-on üdvözöljük, ahol a talpalávalónak csak a délután 2-ig tervezett záróra szabhat majd határt, de ahogy a srácokat ismerjük; semmi sincs kőbe vésve.

Ezen felül több terem is extra vizuált kap, és est folyamán egy különleges kortárs kezdeményezésnek is tanúi lehetünk. A Bakelit Multi Art Center és KMI jóvoltából „Testképek” címmel – és improvizatív jelleggel – a szemünk előtt kerül a festék a vászonra, ami a legjobb példa kortárs művészetek, a  modern a partikultúra és a elektronikus zene látványos összefonódására.  
Ellenérvet eddig sem nagyon tudtunk felhozni, hogy miért is ne a Corvinra induljunk el ezen a hétvégén, de akinek mindez nem lenne elég, annak tudunk még egy okot, ezek pedig a jegyárak. A Corvin mostanában ebben is élen jár, az Around The Clock-ra azonban tényleg igyekeztek kedvezően alakítani a feltételeket, az előadók számát és a rendezvény körülményeit tekintve. A sávos kialakításának köszönhetően 1000-től 3000Ft-ig terjed a kvóta, de a parti teljes időtartamára (24óra) akár elővételben is jegyet válthatunk 2500Ft-ért, egészen péntek estig, a Mundum Caféban.
Végezetül pedig íme a négy helyszín egyikének menetrendje. A Corvin Terrace szombat délután 14 órától este 10–ig, majd vasárnap reggel 7-től délután 2-ig a következő felhozatallal vár minket.  
További információért, aktuális updatekért pedig irány a facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1696057097278321/
mundum
 ]]>