A hazai feltörekvő formáció első saját EP-je ingyenesen letölthető formában került megjelenésre a német trndmsk.de trendformáló online magazin és kiadó gondozásában.
Zenénk egyetlen célja, hogy örömet keltsen, mozgásra késztessen. Ez inspirálta az Enchanter EP születését is.  

A stúdióban töltött időt mindig próbáljuk úgy tölteni, hogy a külvilágot kizárjuk, a hétköznapok problémáit elfelejtsük és nyitott elmével, kizárólag a hangokra figyelve alkossuk meg saját hangzásvilágunk. A zenék felépítése sosem tudatos, mindig az aktuális érzelmek ivódnak a rögzített hullámokba. Sosem törődtünk azzal, hogy a produceri munkáink vagy DJ szettjeink milyen stílusba sorolhatók, egyszerűen olyan zenéket szelektálunk vagy keltünk életre sávokból a stúdióban ami a fülünknek és szívünknek kedves.

Az elmúlt évek visszahuzódottan, leginkább a stúdióban teltek, úgy éreztük erre volt szükség ahhoz, hogy megtaláljuk önmagunkat zeneileg. Az így eltöltött idő mostanra révbe ért, több zenét is készre szerkesztettünk, ezeket szeretnénk folyamatosan publikálni és újakat alkotni. Egyre több lehetőséget kapunk fellépni szülőhazánkban Magyarországon. 2013-ban az Európa szerte híres Sziget Fesztivál fellépői között voltunk. Tudatos céljaink között szerepel a jövőben külföldre is eljutni a zenénk által.

karambolage2

Milyen inspirációból készültek a zenék ?
Mindig nagy élmény számunkra egy ütős hullámot kicsavarni a szintetizátoron vagy egy pörgős groove-ot összerakni a dobgépen. Kísérletezgetni az eszközökön és valami újat teremteni. Magának a hang generálásának élménye valószínűleg elég inspirációt fog adni ahhoz, hogy életünk végéig ezzel foglalkozzunk!
Hol rögzítettétek a zenéket és hogyan ?
Jelenleg már bérlünk egy irodahelyiséget amit a saját igényeink szerint tudtunk kialakítani, elfér a sok kütyünk és nyugodtan tudunk akár éjjelig dolgozni. Az Enchanter EP sávjait hardwerekből rögzítettük, ROLAND AIRA TR-8 a dob, a szintetizátorokhoz ROLAND AIRA SYSTEM 1-et ROLAND AIRA TB-3-at és egy Waldorf szintit használtunk. Az effektezéshez, keveréshez szintén a Roland cég által gyártott BOSS – DD-7 Digital Delayt, BOSS – CE-5 Chorus-t, és az RV-5 Digital Reverb-et használtuk! A masteringet egy profi stúdióban végeztettük a saját közreműködésünkkel, hogy az EP igazán a mi hangzásunkat adja vissza!
Miért választottátok az ingyenes letöltés lehetőségét a kiadók helyett ?
Azt szeretnénk ha minél több emberhez jusson el a zenénk olyan formában amiben mi megalkottuk. Általában minden kiadó újra masterelteti a zenét, hogy valamilyen szinten megfeleljen a saját hangzásának, így elkerülhettük ezt, minden a mi kezünkben maradt.
Mik a tervek a jövőben ? Milyen projekteken dolgoztok ?
Folyamatosan dolgozunk új zenéken. Hamarosan jön a következő EP is. Szerepel a tervek között egy album, amin helyet kapnak olyan zenék amik nem a tánctérre készültek. Nemrégiben indítottuk PODCAST sorozatunk peoplearedancin’ címmel, célunk minél érdekesebb elektronikus zenei művészek bemutatása! Jön a tavasz, kezdődik a fesztiválszezon ami több fellépésre ad lehetőséget, mindenképpen szeretnénk külföldre is eljutni a zenénkkel!
]]>