Tavaly 23 000 jegyet adtak el, ezzel teltázas volt az immáron Mainz városában megrendezett egynapos fesztivál. Július 2-án többek között Sven Väth, Carl Cox, Chris Liebing, Ricardo Villalobos, Solomun és Marco Carola érkezik. A mottó: „Egy nap a parkban”. Hat helyszínen folyik a buli.
Újra itt a nyár, beindult az open air szezon. A Love Family Park idén is a világ minden pontjáról várja a stílus rajongóit. A Mainz városában található Messepark optimális helyszín. Jól megközelíthető és elegendő parkolóhely jut mindenki számára. Németország legrégebbi open-air fesztiválja folyamatosan fejlődik, idén már hat színpadon zajlanak az események. Ebből négy szabadtéri, kettő pedig sátras helyszín. Idén sok új DJ fog debütálni. Először mutatkozik be a LFP közönsége előtt Carl Cox és a Diynamic-vezér, Solomun. A fesztivált idén is Sven Väth fogja zárni. Az olasz kontingenst Marco Carola-n túl Joseph Capriati és Sam Paganini képviseli. Itt lesz még AKA AKA feat. Thalstroem live, Amir, andhim, Anthony Rother, Butch, Chris Liebing, Chris Wood & Meat, David Mayer, Dominik Eulberg, Gregor Tresher live, Karotte, Klaudia Gawlas, Lexy & K-Paul live, Luciano, Monika Kruse, Moonbootica, Ricardo Villalobos, Sascha Braemer, SHDW & Obscure Shape, Teenage Mutants és tINI.
Az idei évben egyébként klubturnéra indult a Love Family Park. Összesen 10 városban rendeznek warm up partyt, mielőtt a Love Family Park-család összegyűl július 2-án Mainz-ban. A belépőjegy egyébként ebben az évben is érvényes a környék tömegközlekedési eszközeire, nagyjából 150 km-es sugárban.
Love Family 2016
2016. 07. 02.
Messegelände Mainz
Jegyek:
Standard Park Ticket – 49€
Backstage Premium Ticket – 119€
Infó: www.lovefamilypark.com
Facebook: www.facebook.com/events/456372624543382
]]>