Picit talán túltolta a Circoloco azzal, hogy Ten Walls-t törölte a jövő hétfői lineupból, mivel a DC10-ben fellépő előadók közt felháborodást váltott ki a litván előadó felbukkanása. A július 4-i, hétfői esemény házigazdája Seth Troxler, valamint fellép többek közt Solomun, Ellen Allien és Jeremy Underground is.
A népszerű Ibiza klub az alábbi bejelentést írta ki Facebook-falára: „Ten Walls többé nem lép fel a Circoloco eseményein, így jövő hétfőn sem. Mind a Circoloco mind pedig a DC10 Ibiza azért léteznek mert a következő értékeket hordozzák: egyenlőség és a szabadság. Ezért nagyon sajnájuk, ha bárkit is megsértettünk ezzel a bookinggal.”
A litván producer Marijus Adomaitis kommentje és az ezzel kapcsolatos történet gondolom mindenki számára ismerős viszont úgy gondolom az egész story kezd átesni a ló túloldalára. Ten Walls mindenesetre nagyon higgadtan reagált, a következőt írta ki falára:
“Először is köszönöm a Circoloconak a meghívást. A fellépésem ugyanakkor törölve lett mivel több előadó sem lépett volna fel velem egy színpadon. Megértem, hogy a Circolocora is nyomás nehezedik emiatt és elfogadom a döntésüket. Csalódottság és düh viszont azonban nem fér bele az életembe. Sosem adom fel, folytatom azt ami egészen 5 éves korom óta a legtöbbet jelentette: zenét írok. Csak így tovább és talákozunk a következő fellépéseim alkalmával”

Forrás: Mixmag és Mixmag]]>