A Balaton Sound zárónapjára Karányi vendége volt John Withfield, akivel élőben is bemutatták a fesztivál ideje alatt debütált Together című számot. A hamarosan megjelenő EP-ről, a különleges koncertről és arról, miként éli meg a boldogságot, Karányi Dániel a JANA stégen beszélt.
„A mai koncerten bemutattuk az új dalunkat Johnnal a Together című dalt, és nagyon jó fogadtatása volt, nagyon élveztük. Igazából mindig öröm játszani a Balaton Soundon, mert a Balaton-part fantasztikus élmény és szeretek utána-előttebelecsobbanni a vízbe”- meséli Karányi Dániel, a népszerű dj, producer.  A most megjelent dal a július 26-án – Karányi születésnapján – megjelenő EP felvezetője, amire a Together mellett két másik dal is felkerül.
A boldogság – mint mondja – számára az élet esszenciája: „A boldogság nélkül mindenki depressziós lenne, ami egyébként néha jó, de nagyon fontos, hogy valami feloldja azt, olyan, mint a dúr meg a mol. A dúr hangzás mindig egy pozitív irányt vesz a zenében is és a Together is egyébként pont erről szól – meg a korábbi dalaink is a Johnnal -, mindig van egy ilyen keserű, de édes hangulata az összes számunknak és mindig az élet pozitív oldalát próbáljuk bemutatni. Számomra a boldogság az mindig egy ellenponttal párosul, akkor van igazán boldogság, hogyha az ember felszabadul valamilyen negatív élménytől, mert számomra a boldogság az egy komplex élmény” – teszi hozzá, már az utolsó esti buli hevében, további részleteket pedig az alábbi videóból ismerhettek meg.
]]>