David Salow ezúttal egy amerikai kiadónál a 238W kiadó sub labeljénél, a Hydrogen Inc.-nél jelentette meg legújabb EP-jét. A 2 trackes EP egy kellemes meglepetés lehet a tech és progressive rajongóknak, különleges mély basszusokkal és egyedi hangzásvilágával.
Dávid stílusára már egyre több kiadó és producer is felfigyelt, folyamatosan készülő zenéit egyre több külföldi rádióban is hallani. Az évek során több alteregó alatt is jelentetett meg zenéket de legismertebb és egyben fő profilja David Salow. Immáron több mint 6 éve írja a zenéket és kitartóan tör előre, mellette alkalmanként DJ-zik, ami már 18 éve jelenti egyik hivatását. Zenei karrierje még csak most kezd igazán beindulni, jó pár külföldi és belföldi megjelenésen van túl. Az év hátralevő részében is tartogat néhány meglepetést, köztük saját EP-ket és néhány remix felkérést mind magyar, angol, amerikai és argentin színekben.

Ahogy Dávid jellemzi, zenéi house és techno között széles palettán mozognak, legutóbbi EP-je a Time Chaser a Hydrogen Inc.-nél jelent meg. A kiadót számos híresség supportálja olyan nevek mint Edu Imbernon, H.O.S.H., Alexi Delano, Luca Bacchetti, David Mayer, Betoko, Uner, DNox, Pezzner, Cid Inc, Petar Dundov, Jimmy Van M, Just Her, Jeremy Olander, Patlac, Tim Engelhardt, Marc Poppcke, Daniel Mehlhart, Quivver, Oliver Weiter, Robert Owens, Undercatt, HVOB, Chris Fortier, German Brigante, Upercent, Steve Parry, Hyenah, Malbetrieb, THe WHite SHadow, Danny Oliveira, Lonya, B.Traits, Solid Stone, Barry Jamieson, Noraj Cue, Animal Picnic, Jamie Stevens és még sokan mások.
Folyamatosan kapja a kiemelkedő visszajelzéseket producerektől, DJ-től, zenei követő tábora egyre gyarapszik, leginkább külföldről: Anglia, Olaszország, Franciaország, Holllandia, Oroszország, Amerika… Itthon feltűnt már a BeMassive csapatát erősítve, de szerepelni fog még az Egothermia-nál és más magyar kiadóknál. Ha nem szeretnél, lemaradni friss zenéiről vagy szívesen meghallgatnád, egy fellépésén kövesd őt a különböző csatornáin:

Soundcloud
Facebook]]>