Július második felében húsz perc alatt kiszakadhatunk a szürke hétköznapokból: a csillebérci Matiné Napozó programtáblája aktív pihenést, relaxációt, mozizást és igazi fesztiválhangulatot ígér. Ezen a hétvégén a sport, jövő héten a tánc kapja főszerepet: szombaton a Strand Olimpia második felvonása, július 30-án pedig a CityMatiné miatt érdemes kilátogatnunk a Normafa tőszomszédságába. A Napozó jó idő esetén a hét minden napján nyitva tart, és tömegközeledéssel is könnyen megközelíthető. Nem drágább, mint egy átlagos pesti strand, de a pihenés mellett számos programot kínál: péntektől vasárnap reggelig a bulinegyed egy része ideköltözik.
Július második felében a belvárostól húsz percre is nyaralhatunk: a Matiné Napozó a medencével, bárral, konyhával, foci- és röplabdapályákkal, pingpongasztallal, függőágyakkal és színes programkínálattal készül.

A sport hétvégéje:
Július 22. péntek: csobbanás Candyman da Marquis ütemeire.
Július 23. szombat reggel: Napozó Beach Yoga a medence partján.
Július 23. szombat: egész nap a sporté a főszerep, 12:00-kor zászlófelvonással indul a második Strand Olimpia.
Július 24. vasárnap: pihenés és omega chill, Bognár Szabi pörgeti a lemezjátszókat.
A nagy sikerű tavalyi menet után az idei Strand Olimpia szervezői ismét 3 fős csapatok (összesen 16 csapat) jelentkezését várják, az indulóknak a következő sportokban kell helytállniuk: klasszikus balatoni Stukk, röplabda, pingpong-forgó és kidobós. A fődíj 1 tálca sör és 3db Napozó szezonbérlet,  a nevezési díj pedig fejenként 1500Ft, ami tartalmazza a strandbelépőt és 1 sört is. További részletek az esemény Facebook oldalán.

A tánc hétvégéje:
Július 30. szombat: elérkezünk a nappali bulisorozat, a CityMatiné idei ötödik epizódjához: ezúttal viking hősök szállják meg Csillebércet. A jó hangulatért Daniel Sanchez (egyenesen Barcelonából), Dj Sobek, Captain Knuckles, Monolit és a COLLECTIVE MACHINE felel.
Július 31. vasárnap: a szombati tánc levezetéseként este 9 órától Guy Ritchie egyik remekét, a RocknRolla-t vetíti a Secret Cinema.
A Matiné Napozó tömegközlekedéssel is könnyen elérhető: a Széll Kálmán térről induló 21-es busz a tábor bejáratáig visz (Csillebérc, Gyermekvasút megálló), ahonnan egy pár perces sétával eljuthatunk a reggel 10-től este 10-ig nyitva tartó strandhoz. Az egész napos belépő 2000Ft, de 14:00 óra után 1500-ra, 16:00 óra után pedig 1000Ft-ra csökken az ár.
 
STRANDRA FEL!]]>