Rögtön azután, hogy megünnepeltük az új kenyeret, az államalapítást, és megnéztük a tűzijátékot, egy újabb ünnepre gyűlhetünk össze, ugyanis augusztus 20-án az Akvárium Klub NagyHalljában lép fel a holland DJdj-szcéna egyik legújabb szupersztárja: Moti. Királyi élmény lesz.
Az idei Tomorrowland, Electric Love és Chasing Summer fesztiválok fellépője a nyár végén az Akvárium Klubba hozza el azt a szettjét, amire már többszázezren tomboltak világszerte – csak, hogy ne maradjuk ki a jóból. A most 29 éves Timotheus „Timo” Romme, vagyis MOTi, még a gyorsan változó elektronikus tánczenei színtéren is igen gyorsan futott be: ugyan dj-zni 18 éves korában kezdett, de producerként első dalát a Circuits-et 2012-ben jelentette meg honfi- és pályatársa, Afrojack kiadójánál, és az év végére már nem kisebb nevek kérték fel egy-egy remix elkészítésére, mint Flo Rida, a Far East Movementés Tiesto. 2013-ban Krack! című szerzeményével robbantott nagyot, aztán pedig az EDM élvonalába tartozó Tiestoval, Major Lazerrel és Martin Garrixszel közös számaival. Garrixszel készítettVirus (How About Now) című szerzeményük már a holland Top 100-as kislemez listára is felkerült, a 27-ik helyre, Tiestoval szerzett Blow your Mind című gigaslágerük pedig megjárta a Beatport Top 10-jét, a Youtube-on pedig lassan eléri az 5 milliós nézettséget. Moti azóta fellépett a legnagyobb fesztiválokon is: a fent említettek mellett bugyi- és gatyaszaggató slágereivel és szettjeivelőrjítette már meg az Amsterdam Dance Event,, az Ultra Music Festival Miami, a Creamfields UK és a Nocturnal Wonderland közönségét is. És természetesen láthattuk már őt a Balaton Soundon is: tavaly Oliver Holdens előtt, a nagyszínpadon tett oda a zamárdi éjszakának.
Szettjeit az electro house mellett progressive house-szal és hip-hoppal üti fel, így se négy negyedből se basszusból nem lehet hiány. És mi más is kéne ahhoz, hogy elérje célját, miszerint: „csak azt szeretném, hogy az emberek jól érezzék magukat és egy óriásit bulizzanak a zenére, amit játszom.”
Esemény: https://www.facebook.com/events/1126011500797693/
]]>