A Corvin Club Budapest egyik legnépszerűbb underground klubja. A hét szinte minden napján jelentkezik többnyire elektronikuszenei programokkal, mind zárt térben, mind pedig a főváros egyik legrégibb, belvárosi panorámás rooftop teraszán.
A klub vezetése ugyanakkor törekszik a klub vendégkörének megfelelő egyensúlyban tartására, ezért a szórakozás és a kulturális (pl. rooftop mozi) események mellett szerepet kap az egészség és az életmód is. A nagy sikernek örvendő Mozdulj Corvin Fitness Night-ot követően július 30-án első alkalommal kerül megrendezésre egy tetőteraszos jógaóra, mely a Corvin Rooftop Yoga nevet kapta.
A ’Kezdd a napot jógával a város felett!’ szlogen alatt futó eseménysorozat első alkalommal a Samsara Fesztiválról és a hasonló irányultságú életmód-rendezvényekről, valamint a Sankalpa, amaSole jógastúdiókból jól ismert Diószegi Ádámot invitálta meg, hogy egy másfél órás gyakorlatsoron keresztül kellő mértékben átmozgassa, ellazítsa és kikapcsolja az órán résztvevőket.
Július utolsó szombat délelőttjén 10 órás kezdettel tehát nem a tánc, a mozi, vagy a baráti csevegés, hanem a lágyan simogató belvárosi szellő és az elnyújtott kitartások veszik birtokba a Corvin Roof Terrace miliőjét.
Miközben a székek és asztalok ezúttal a terasz szélére kerülnek, fontos tudnivaló, hogy a résztvevőknek magukkal kell vinniük saját matracukat, de cserébe jár a panorámás jóga és az órát követően egy frissítő uborkás limonádé, vagy kellemes jógi tea!
Ráadásul regisztráció esetén kedvezményesen vehetünk részt az órán, melyről bővebb információt az eseménynél találhatunk, vagy a joga@corvinclub.com címen kaphatunk.
FB esemény: https://www.facebook.com/events/1730556263828103/
Corvin Club FB: https://www.facebook.com/corvinclub/]]>