Augusztusban újra felvirrad az önkíváncsiság híveinek napja (estje). Szeretettel várunk mindenkit, akinek kedve van megmerítkezni a találkozás (encounter) élményében. Reagáljak rád vagy ne? Kimondjam vagy meghallgassam? Kockáztassak-e vagy nagyobb biztonságra van szükségem? Egyetértek-e vagy ellent mondjak? Lehet, hogy csak hallgatni és figyelni szeretnék? – gyakran ilyen dilemmák kavarognak bennünk egy csoporton. És mégis gyakran úgy állunk fel a végén, hogy az életünkben új értelmet kap a kíváncsiság és a bizalom. A kör mindig vadonat új. Más helyzetből, más pillanatnyi tüzekkel érkezünk ide, ám a találkozás élménye magunkkal vihető. Sokszor a csoport után kezd igazán hatni, ahogy magunkból és a kapcsolatainkból merítünk az életünk különféle helyzeteiben. A nyitott csoportot minden ismerősnek, és újonnan érkezőnek ajánljuk, legyünk együtt, kint és bent!
SG stáb

18:00 – 22:00 Self..
Nyitott Self Groove csoport. Az ülés alatt a nyitott csoport zárt lesz. Kérünk mindenkit, hogy a kezdésnél pár perccel korábban érkezzen, 18:00-kor kezdjük a kört.
A csoportfolyamatot facilitátorok kísérik.
Szünet: 20:00 – 20:15
22:00 – ..Groove, azaz Lost Minute x TECHNODUB SEANCE az Aurórában:
https://www.facebook.com/events/1174129965971311/
Járulék: 500 Ft vagy 1000 Ft az aktuális zsebállapot függvényében. Támogatásotokkal a Self Groove munkáját – az önismeret és a klubkultúra összekapcsolását – segítitek, igencsak köszönjük!]]>