Az Amsterdam Dance Event huszonegyedik alkalommal tér vissza 2016. október 19. és 23. között. A szervezők 375 ezer látogatót várnak Amszterdamba, a nevezetes konferencia- és klub fesztiválra.  
Az elmúlt 20 évben a Buma által kezdeményezett ADE a világ vezető platformjává nőtte ki magát a nemzetközi zenei szcénában. Ez az a hely, ahol alkalom nyílik új üzleti kapcsolatok kiépítésére, az új zenei irányzatok megismerésére, feltörekvő tehetségek befutására valamint zenei ikonok legújabb munkáinak bemutatására.
Az ADE a világ legnagyobb klub-alapú fesztiválja és elektronikus zenei konferenciája. A rendezvény évről évre csak növekszik. A tavalyi jubileumi eseményen összesen 2289 művész lépett fel 100 különböző helyszínen és több mint 500 előadó beszélt 9 különböző konferencia közvetítésen. A fesztivál évről évre bővülő programsorozata kiterjed a filmekre, művészetre valamint az audiovizuális témára is.

„Az ADE egy olyan platformmá fejlődött, ahol minden szempontból összetalálkozik a globális tánczenei kultúra. Fantasztikus azt látni, hogy Amszterdam a zeneipar és a zene szerelmeseinek legfontosabb célpontjává vált” – meséli Richard Zijlma, az ADE igazgatója.
2016-ban az ADE október 19. és 23. között kerül megrendezésre. Véssétek kőbe az időpontot és figyeljétek a folyamatosan megjelenő információkat a rendezvényekről.
FB esemény: https://www.facebook.com/amsterdamdanceevent
További információ: www.a-d-e.nl
ade4
]]>