A 2016-os ADE bejelentette a fesztiválon részt vevő művészek második turnusát, illetve egy új kempinggel is szolgálnak az eseményre látogatóknak.
Az október 19. és 23. között megrendezésre kerülő Amsterdam Dance Event a világ egyik legnagyobb klubfesztiválja és elektronikus zenei konferenciája, a maga 375 000 belföldi és külföldi látogatójával. A programok és az azokon részt vevő művészek listája folyamatosan bővül. Újabban csatlakozott Ben Klock, Chris Liebing, Speedy J, Jeff Mills, Derrick May és Laurent Garnier is, csak hogy párat említsünk. Az ADE line-up kezd egyre súlyosabb formát önteni. Lássuk a második hullám művészeit:
unnamed
Illetve korábban már csatlakoztak:
Adam Beyer (SE), Axwell Λ Ingrosso (SE), Blind Observatory (DE), Craig David (GB), Dave Clarke (GB), Dixon (DE), DVS1 (US), Hardwell (NL), Jackmaster (GB), Joris Voorn (NL), Kölsch (DK), Levon Vincent (US), Martin Garrix (NL), Maya Jane Coles (GB), Nicole Moudaber (GB), Octave One (US), Palms Trax (DE), Rebekah (GB), Recondite (DE), Richie Hawtin (CA), Seth Troxler (US), Shanti Celeste (CL), Sven Väth (DE), Tale of Us (IT), The Martinez Brothers (US), és Tiësto (NL).
A komplett listát pedig itt találod:  www.a-d-e.nl/artists/
ADE SLEEP/OVER az NDSM rakparton
Az esemény másik fontos bejelentése egy új kempingről szól. Az ADE SLEEP/OVER egy pop-up kemping, mely egy lenyűgöző posztindusztriális helyszínen található, az NDSM rakparton, mindössze 15 percre a város pályaudvarától. A tágas kemping több mint 400 kényelmes, fűtött, alvásra alkalmas szállást kínál, ahonnan döbbenetes a kilátás Amszterdam városára. Az ADE SLEEP/OVER az ADE, Wink, NDSM Alapítvány, Camping De Lievelinge és a CampSolutions kezdeményezéséből jött össze és nem csak egy egyszerű szállásról van szó. Lesznek itt további programok, zenei események, beszélgetések és kortárs művészeti létesítmények is. Később még további infókat jelentenek be.
 ]]>