Kedves Meghívottak, Zenekedvelők, Barátok,
Elérkeztünk a századik együtt töltött szombatunkhoz. Az, hogy ilyen sokáig eljutottunk, ennyi ideje vagyunk és még mindig lendületben érezzük Magunkat, szinte csak Nektek köszönhető. Éppen ezért szeretnénk egy kis gesztussal meghálálni azt a szeretet és kitartást amit tőletek kaptunk az elmúlt évek alatt. Ez alkalommal ti állíthatjátok össze, hogy mire bulizzunk. Rakd ki azt a kedvenc klippedet az esemény falára, amit nálunk hallottál, vagy nagyon szeretnél hallani, beleillik az eddigi repertoárba és mi ezt a nagy zenetengert megpróbáljuk összegyúrni egy hamisítatlan Sunburst nappallá. Minden klipp alá reagálunk, hogy megvan-e a gyűjteményben, illetve be tudjuk-e addig szerezni. Ezzel szeretnénk megköszönni ezt a száz alkalmat, hogy még legalább tízszer ennyit éljünk meg közösen. Hajóra fel!
2011 nyarán elegünk lett abból, hogy a klubélet nyáron eltűnt és dédelgetett klubestünket fél évre pihentetnünk kellett.
Összedugtuk a fejünket és az elsőre őrültnek hangzó gondolat, miszerint próbáljuk meg nappal azt, amit eddig csak éjszaka mertünk, egyre kíváncsibbá tett minket, mígnem elhatároztuk, belevágunk. Az A38-ban partnerre találtunk és egy júniusi szombat délutánon felraktuk az első lemezt napsütésben. Azóta sok víz lefolyt a Dunán, egy azonban változatlan, a hármónk lelkesedése töretlen, sőt évről évre egyre korábban tör elő belőlünk a terasz iránti honvágy. Egy pillanatra sem bántuk meg, hogy 5 éve nem voltunk nyaralni és minden szombatot veletek töltjük.
Május 7-én, ha az idő is úgy akarja belevágunk a 6. évünkbe. Reméljük idén is velünk tartotok, nem ígérhetünk mást, mint koktéligenlő zenéket, mosolygós szetteket.
Zene: Isu, Crimson & Chrom
Ingyenes!
14 és 20 óra között, kellő bíztatás esetén egy kicsit tovább…
A zenei kalandozások elengedhetetlen segítője, a hű, és megingathatatlan szintet tartó Martin Audio.
Figyeld a meteot, és ha megvan a kellő hőfok és az esőmentes szombat, akkor már indulhatsz is a hajóra.
A heti programról a http://www.facebook.com/licktheclick oldalon tájékozódhatsz.
Esemény: https://www.facebook.com/events/163878464037043/]]>