Hazánk fiai és lányai idén is szép számmal állnak a lemezjátszók mögé a nyár egyik legnagyobb és itthon ebben a műfajban talán abszolút legnívósabbnak mondható fesztiválján a B-My Lake-en. A Balaton parti össznépi találkozó idén is pazar zenei élményeket kínál.
Kezdjük talán a sort a legméretesebb színpad a B-Stage mustrájával, ahol a legnagyobb világsztárok mellett természetesen helyet kapott a line up-ban a Deadcode három titánja HotX, Gabor Kraft, és Sanfranciscobeat, zenél majd a Drumcode magyar nagyágyúja Jay Lumen, valamint a Made Inn frontembere Pöli.
Nincs is annál jobb amikor a Balaton parton sütteted a hasad koktéllal vagy egy jó citromos sörrel a kezedben, miközben kiváló művészek csak neked zenélnek. A My-Stage programja már a délutáni óráktól kényezteti a dobhártyákat, és minden nap a magyar szcéna eminens személyei indítják a hosszú éjszakába nyúló zenei programokat. Csütörtökön a Truesound tsapat képviseletében Peter Makto, pénteken a Hi!Fly színeiben Yvel & Tristan, szombaton pedig a Secret Factory miatt lesz még ragyogóbb a napsütés a magyar tenger partján.
És végül de nem utolsósorban a Lake-Stage programjára is érdemes odafigyelni, pláne hogy színtiszta, hamisíthatatlan magyar partiélményben lehet részed. Szerda este a szerda esték császára a Move érkezik a BML-re kiszakadva a megszokott budapesti éjszakából hogy szabadtéren, méghozzá közvetlen a Balaton partján mozdítson meg valamit a szívekben. A három rezidens Polarize, Zvezda Beta, és Andras Toth mellett a Contra Mundum üdvöskéje Vatsanah, és az All Inn Records művésze Jaffa Surfa áll majd a lemezjátszók mögé. Csütörtökön a Truesound és az Invisible Light közös estjén a TS teljes legénysége Peter Makto, Gregory S aki a Burn ibizai DJ rezidenciát nyert versenyzők egyike, Davko, és itt vendégeskedik még Nora Matisse. Pénteken a The Etiket prezentálásában a brand nagyágyúja Sikztah, a szolnoki dj/producer duo Mateo&Spirit, a Be Massive első embere Metha, a LavaLava zászlaja alatt Tolo, és az őrületes techno stílusáról elhíresült ugyancsak Győr városához köthető Spacemonkei. Szombaton pedig a Badgirls teljes legénysége James Cole, Pat Duff, és Shabam, valamint vendégük az Aula Records alapítója Collective Machine zárja a fesztivál színtiszta magyar állomását.
Image and video hosting by TinyPic]]>