Szeptember 23-án újból startol a The Etiket őszi szezonja, amely nevéhez és híréhez mérten napjaink legnépszerűbb techno trackjeinek alkotóival kezdi meg az idényt – méghozzá egy vérbeli Beatport #1 legénységgel!
Jay Lumen hazánk egyetlen techno világsztárjaként jön a Club Vertigo-ba, aki köztudottan a legnagyobb nemzetközi fesztiválokon lép fel rendszeres headlinerként, illetve adja ki megjelenéseit a legendás Drumcode kiadónál.
Sikztah meghívásának köszönhetően Enrico Sangiuliano az olasz techno szféra leglátványosabban feltörő előadójaként érkezik Magyarországra, ráadásul először! Sangiuliano jelentősége nem különösebben elhanyagolható, főleg nem 2016-ban, hiszen trackjeitől hangosak a klubok és fesztiválok Detroittól Amszterdamig, amelyek közül jelenleg a Drumcode gondozásában kiadott Moon Rocks dominálja a hangfalakat és tánctereket.
Az est házigazdája, mint megbízhatóan mindig, ezúttal is Sikztah lesz, aki nemcsak az ország legnépszerűbb underground klubsorozatának apukájaként lesz megtalálható a helyszínen, de hazánk egyik első számú techno DJ-jeként is a lemezjátszók mögé áll.
Szintén első alkalommal érkezik a The Etiketre David Temessi, aki ugyancsak a jelenlegi nemzetközi techno egyik legtöbbet játszott producere, s akinek zenéit olyan alig elhanyagolható nevek játsszák folyamatosan, mint Adam Beyer, vagy éppen Dave Clarke.
Mindennek tetejébe jön Magyarország egyik legkedveltebb DJ párosa, azaz Mateo & Spirit, valamint Akos Veecs is, mintegy a hazai front végső kiteljesítéseként.

Esemény: https://www.facebook.com/events/1286731421359933/
]]>