Ami elsőre beugrik mindenkinek a srácokról, az Kecel és a Club Korona. A trió a 9 évig tartó rezidencia mellett promoterként és üzemeltetőként is öregbítette a legendás klub történetét. A medencés bulik Marco Carolával, Dubfire-vel, Digweed-vel, vagy épp Magdával, az általuk az országba először elhozott olyan nevek: mint Seth Troxler, Nick Curly, Davide Squillace, Audiofly, Steve Bug, de a náluk rendszeresen megforduló Sasha, Lee Burridge, Guy Gerber, Nic Fanciulli, Matthias Tanzmann olyan patinás névsor (a majdnem 90 külhoni előadóból) ami után ma is megnyaljuk a 10 újunkat!
De hogy rátromfoljunk, ott a testvérklub a Kiskunhalasi DTD, ahol elég ha csak Loco Dice, Paul Ritch, Ilario Alicante, tINI, SIS, Livio&Roby, Nima Gorji, vagy Robert Dietz nevét említjük meg! (Dice-t leszámítva mind Magyarországon először a DTD-ben debütáltak!)
SAJÁT FESZTIVÁLOK:
Micsoda nevek?! De hogy ne csak a múltba révedjünk, a fiúk azóta sem tétlenek! A fesztiválok szezonjában két hazai saját fesztet is visznek a hátukon. A KTN Feszt azaz a Csongrádi Körös-Toroki Napokat (www.ktncsongrad.hu) speciális underground techno-house stage-vel, mely Dél-Kelet Magyarország legkomolyabb line upját prezentálja immáron évek óta 3 napon keresztül.
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
De a Bajai Halfőző Dj Feszt is ugyanilyen sikeres szintén 3 napon át 6-7000 látogatójával!
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
KLUB rezidenciák:
Szeged
Az idén 16 éves szülinapjukat is megünnepelve új rezidenciát avattak a szegedi Hungi-ban, mely az ország egyik legkülönlegesebb, leggyönyörűbb klub helyszíne. A 19.századi történelmi épület gyönyörű “antik enterieur-je” megspékelve egy brutális vizuállal a régióban páratlan majd 800-1000fős létszámokat produkál csak hazai előadókra, bizonyítva a hazai szcéna erejét!
A szezont szeptember 23-án indítják egy régi nagy kedvencüket állítva a középpontba: MARCO CAROLA személyében. Marco és Kecel neve összefonódott (4+1x járt a klubban) és ha az azóta szupersztár magasságokba emelkedett Don-t nem is sikerült elhozni még a fesztiváljainkra se, remek kapcsolódási pontokat találak ezen túl is! Az egyik, hogy az est fő vendége az a magyar származású Emery Warman, akinek 10 zenéjéből 11-et játszik a “nápolyi legenda”, a másik Collective Machine, akinek szerzeményeit szintén rongyosra játssza az “öreg”, a harmadik, hogy a srácok új kiadójának az ALLIWANT Musicnak is 3-ből 2 release-t tolja Don Carolone!
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Kecskemét
Pat és James szülővárosában Kecskeméten az elmúlt közel 5 évben évben egy spéci rendezvényhelyszínt “öltöztettek be” rendszeresen hófehérbe a srácok, több mint 30 bulit levezényelve így. Itt indul az őszi szezonjuk Pat Duff szülinapi bulijával, október 1-én, de jön valami újdonság is a pletykák szerint?!…
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
“Igen! A tervek szerint októberben nyit végre egy új klub Kecskeméten, mely nem lesz ugyan nagy, de a jelen kor kihívásainak megfelelően végre a felnőtt korosztálynak is lesz egy igényes bár-klub jellegű szórakozó helye a városban. A Három Gúnár Rendezvényház mellett (ahol eddig az alkalmi rendezvényeinket tartottuk) az egykori Bellagio helyén nyílik a GOOSE BAR és CLUB ami elsősorban a mainstream r’n’b, nudisco, deep house vonalra fókuszá majd, de a jövőben itt lesznek újra gondolva egy-egy speciális alkalommal a Badgirls bulik is. De ezekről még kori lenne nyilatkozni, ami biztos, hogy egy új korszak kezdődik majd Kecskeméten… Amint lesznek részletek informálunk mindenkit…”
Budapest:
“A Corvin-ban rendezzük meg az első hivatalos ALLIWANT Showcase partit, október 29-én, ahol a Badgirls mellett a Label kerül inkább középpontba. A nagyteremben a techno, a bárban a housera fókuszálva olyan arcokkal, akik közel állnak hozzánk mind a hazai, mind a kinti vendégek tekintetében. A Dandi & Ugo duó-t a DTD-ben, vagy a Bajai Halfőző Dj feszten zártuk a szívünkbe, Ugo betegsége miatt Dandi dj szettel várjuk a publikumot, Vincenzo D’ Amico pedig a labelnél remix-ével fog majd debütálni, így esett rá a választásunk, no meg mert Marco Carola egyik új felfedezettjeként tucatnyi trackjét játssza az öreg, és ez az ALLIWANT megjelenésekre is igaz, így meg is van a dupla apropó!:)
Hogy miért a Corvin? A klub átalakításával, új managementjével, koncepciójával, egy európai léptékű underground kult hellyé formálódik a komoly hagyományokkal bíró “Tető”, ahol az elmúlt időszakban jópárszor volt szerencsénk, fellépni. Minden alkalommal egy nagyon nyitott, rengeteg külföldi arcot, és iszonyat lelkes klubbert kaptunk, akik akár a nagyteremben, akár a bárban hihetetlen energiákat mozgattak meg bennünk.
A Dávid és a Nono (Polarize)ezen kívül nagyon nyitottan állt az elképzeléseinkhez, utóbbi pedig szintén kecskeméti cimbink, így a szakmai alapokon túl a barátság is megvan amire alapozhatunk. Így a tervek szerint a jövőben több alkalommal is jelentkezünk majd a Corvin-ról, e mellett önálló dj performanszokkal nyilván a Kasino-ban Krikoéknál is leszünk, de a PRLMNT-t be is van bookingunk, vagyis bekapcsolódunk, a fővárosi klubéletbe is.”

ALL I WANT a kiadó
A jubileumi év elhozta végre a várva várt saját labelt és a produceri munkákat is. A James Cole, Pat Duff, Shabaam alkotta trió három testőre Collective Machine személyében kiegészült egy “ifjú D’Artagnan-nal” is, így a Badgirls és a label az ALLIWANT Music tulajdonképpen 4fős családdá alakult. A hazai arcok közül Snilloc az aki az első megjelenés mellett az “istállóhoz” szorosabban köthető lesz majd több kiadvánnyal is, de mellette olyan nevek tűntek/tűnnek majd fel, mint: Helmut Dubnitzky, Robot Needs Oil, Oscar Barila, Andre Butano, Spencer K, a jövőben pedig: Vincenzo D’Amico, Gianluca Caldarelli, Emery Warman, Dj DEP, stb.
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Az első 3 kiadványukból 2-t pörget rendszeresen Marco Carola, és a napokban üzemelik be majd a label website-ját is. (www.alliwantmusic.hu) ha ehhez hozzátesszük a srácok nemzetközi tapasztalatait, kapcsolatrendszerét, a különleges és egyedi rajzolt coveres arculatot no és persze a legfontosabbat, a rájuk jellemző zenei világot egy újabb sikertörténetet vizionálunk…
Video: Marco Carola played Alliwant003

 
És végül íme egy kis ízelítő a Balaton Soundon elkövetett nyári szetjeikből:


]]>