Partizó önkíváncsiak gyertek elő, októberben ismét nyitott csoportot tartunk! Beszélhetünk például a őszről, vagy sóhajtozhatunk nagyokat a megnyúló árnyak miatt, integethetünk a fesztiváloknak vagy örvendhetünk a klubszezonnak, vagy… inkább egyszerűen csak legyünk, s nézzük, mondjuk, hogyan mozgat a következő pillanat. Reagálni, nem reagálni, kimondani, meghallgatni, egyetérteni, ellentmondani, kockáztatni, megérteni, felháborodni, együttérezni, dühöngeni, beleszeretni.. sok lehetőséget ad egy ilyen alkalom. Egy biztonságos ‘próbaterep’ ez, ahol kipróbálhatom magam úgy, ahogy tényleg vagyok. Sokszor a csoport után kezd igazán működni a csoport, amint meglepő módon merítünk magunkból az élet különféle helyzeteiben. Délután 5-től este 8-ig ülünk egy rövidke szünettel. A folyamatot Vikár Erzsébet és Sebő Tamás ‘kísérlik’. Kérünk mindenkit, hogy a kezdéstől pár perccel korábban érkezzen meg.
Járulék: 500 Ft vagy 1000 Ft az aktuális zsebállapot függvényében. Támogatásotokkal a Self Groove célkitűzését, önismeret és a klubkultúra találkozását segítitek. Igencsak köszönjük!

A Self Groove önismereti csoportokban szabadon reagálunk egymásra, téma és megkötés nélkül. Nincs protokoll, nincsenek gyakorlatok – aki szeretne, akár végig csöndben is maradhat. Ám tapasztalatunk szerint az a csoporttag, aki megmutat magából valamit, többet kap a csoport erejéből. Minél közelebb vagyunk az itt-és-most-hoz, a személyeshez, a csoport annál intenzívebb. Nehéz ezt a felszabadult, visszajelző, egymáshoz kapcsolódó, többdimenziós élményt elmesélni: a változás, az önmagunkra tekintés, a biztonságos kockázatvállalás optimális próba-terének mondható.
Körben ülünk, székeken, a csoportfolyamat segítéséért a facilitátorok a felelősek. Két szabályt veszünk igazán komolyan: megfogadjuk, hogy nem püföljük egymást (de nem is kerüljük a konfliktust) és azt, hogy ami a csoporton elhangzott, arról kint nem beszélünk.
Látszólag semmi különös, a csoportozás mégis kipróbált, hasznos és természetes erőforrássá és lehetőséggé vált az elmúlt évek alatt.
Esemény: https://www.facebook.com/events/1811215705785873/]]>