Vészesen közeleg az elektronikus zenei szcéna egyik legjobban várt eseménye, az Amsterdam Dance Event. Az Október 19. és 23. között megrendezésre kerülő zenei konferenciára és klubfesztiválra közel 375 000 látogatót várnak, illetve 2200 előadó lép fel 140 különböző helyszínen.
Ezúttal büszkén mutatjuk be nektek azokat az eseményeket, ahol magyar honfitársainkat láthatjuk viszont a dj pult végén.
Idén a Panama Amsterdam egy igazán különleges showal nyitja meg az Amsterdam Dance Event-et egy annál is különlegesebb nemzetközi line-up-al. Ami miatt számunkra is fontos ez az esemény, hogy James Zabiela és Carlo Lio mellett hazánk sztárja, Jay Lumen is szerepel a fellépők között. Igazi megtiszteltetés egyébként is egy magyar számára fellépni az ADE-n, főleg ha azt James Zabiela-val egyazon estén, közös pultban teheti meg.
Persze a house legendán kívül is felettébb érdekes művészekből áll a line up: Ansome (live), Carlo Lio, James Zabiela, Jay Lumen, Reset Robot, Ringo (live), Pleasurekraft, Tahko, valamint az Alleanza kis csapata: Jewel Kid, Fabio Ferro, Ben Grunnel és Dermot C alkotják a listát.
Október 19. 22:00 – 06:00
Panama | Oostelijke handelskade 4, Amsterdam
Event link: ITT
14424753_1135074053224979_1481226834279465857_o
A hires Cubbo kiadó rendezvényéről sem maradhatnak le magyar művészeink. Nils és Svetec közös formációja, a Steam Shape szerepel a Cubbo Showcase előadóinak listáján.
Október 22-én a Cinema Café-ban láthatjuk, hallhatjuk majd a fiúkat. Kifejezetten elismerésre méltó ez az eredmény és biztosan fontos mérföldkő lesz a srácok közös projektjének életében.
A teljes line up a következő: Dot Chandler, Horacio Cruz, Nuke, Steam Shape, Tom Hades
Október 22. Szombat 22:00 – 06:00
Cinema Café | Thorbeckeplein 16-18, Amsterdam
Event link: ITT
Amszterdam egyik rádióállomása is komoly forgalmat bonyolít le az ADE ideje alatt. Az AMW.FM (Amsterdams Most Wanted) 5 napos dj maratont hirdet. Csatlakozhatunk személyesen is, rádióban hallgatva vagy akár neten is élőben nézhetjük az online stream-et. Október 23-án pedig egy ismerős arccal találkozhatunk itt Dj Slave személyében.
A maratoni line up-ot megtaláljátok az eseménynél.
AMW.FM | Papaverweg 46, Amsterdam
amw-fm
Slave másik fellépésére is vessünk egy pillantást. Az UNLIT egy igazán egyedi helyszínre szervezi az ADE szériáját. Egy extrém „hajas bolt” azaz a K-Hair Studio ad otthont a 3 napos rendezvénynek Október 20-tól 22-ig. Belső informátorunk szerint még egy magyar előadóval bővül a line up, de nekünk nincs jogunk előre lelőni a poént. Inkább kísérjétek ti is figyelemmel az eseményeket.
Event link: ITT
HairStudio Karim
Albert Cuypstraat 64, 1072CW Amszterdam
Remek lehetőség ez minden magyar előadó számára és kívánjuk, hogy a következő évben még ennél is több hazai nevet láthassunk viszont az ADE összesített line up-ban.]]>