Régóta szoros barátságban állunk a Bezometer csapatával. Hasonló filozófiát vallunk. A Bezometer tulajdonképpen egy nagy baráti társaság, négy saját dj-vel, ahány karakter, alkalom, annyi féle zenei irány. A közös nevező az elektronikus zene, melyen a csapat magja egy évtizede edződik.
A követők száma buliról bulira növekszik. A maga nemében totál egyedi, amit csinálnak, az általuk képviselt szellemiség pedig egyből átragad mindenkire. Alulról építkeznek, mindenki hozzáteszi a maga kis részét, legyen az zenélés, technikai- és szervezési feladatok, flyerkészítés vagy a közösség építése.
Kocsmatechno:
Az elmúlt években átalakultak a szórakozási szokások. Gombamód szaporodtak a romkocsmák a belvárosban. Ami tök jó dolog, de ha a sokadik sör után az embernek táncolhatni támadna kedve, ezt ritkán teheti meg neki tetsző, igényesebb zenét hallgatva, underground körülmények között. A Bezometer csapata összekötötte a kellemeset a hasznossal. A bázisul szolgáló Hétker Pub az Akácfa utca elején található, a legfrekventáltabb helyek egyikén. Pofátlanul olcsó piaárak, a kétszintes kocsma egész hétvégén full házzal üzemel. A srácok pedig beköltöztek a pincébe, ahol minden random vendéget bevonzottak a reggelig tartó buliba.
bezo3
Illegalparty:
A következő állomás a Hármashatárhegy, az illegálpartyk hazája! Két alkalommal is fogták magukat, aggregátorostól, sátrastól kiköltöztek a hegyre. Az egyik zenélt, a másik piát hozott, a harmadik faágakat gyűjtött, a negyedik a tüzet őrizte. Mindenki belerakta a maga részét, pont ettől olyan különleges az összes Bezo-buli. A buli sehol nem volt meghirdetve, mégis vagy 50-en eljöttek a másnap délig tartó mulatságra.
Pincetechno:
A lendület akkor is megvolt, amikor a Bezonight-ok következő állomásaként az Aurórában verték szét a házat, majd másnap reggel az egész csapat kollektív átvonult a nyolckerből a Római-partra, ahol a vízparton, a Kacsa Bárkánál zenéltek a Minimal Art Family csapatával összefogva. Ez egy igazi piknikezőhely, családok járnak ide, miközben igényes zene szól, erre a bulira konkrétan egy éppen arra motorcsónakozó srác is horgonyt vetett, majd estig veretett a srácokkal. Ugyanő intézett az éjszaka közepén plusz hangot a Hármashatárhegyre.
bezo1
Hídfoglalás:
Természetesen a Szabadság-híd nyári lezárása sem kerülte el a csapat figyelmét. Augusztus utolsó napjaiban fogták magukat és hangfalastól kivonultak a hídra zenélni egyet a hétfői naplementében.

Corvin:
Október 14-én pedig itt a folytatás.  A klubszezon határozottan elkezdődött, ráadásul az ősz is kezdi ránk rúgni az ajtót, így mi is fedett terekben bezóskodunk tovább. Sugárzó örömmel jelentjük be a Bezometer és a Primate.hu első közös partyját, új helyszínen, Budapest techno-fellegvárában, azon belül is a családiasan underground Corvin Roomban!  A megvásárolt belépővel mindhárom terem látogatható.
Esemény: https://www.facebook.com/events/1730882190510429/]]>