Két héten belül harmadszor érkezik az argentin mester, Hernan Cattaneo kiadójának (SUDBEAT) zenei identitása Magyarországra. Az éppen befejeződött teljes éjszakás mesteri előadások között, az október 28-ai hivatalos kiadói estére készülvén kaptuk el egy interjúra Hernan Cattaneo-t, a Sudbeat tulajdonosát és Graziano Raffát, a label managerét.
Hernan Cattaneo 2009-ben indította, és azóta is igazgatja saját gyermekét, a SUDBEAT-et. A Legendary Moments csapatának és a Corvin Club együttműködésének köszönhetően hamar az állomások közé sikerült datálni és Magyarországra csábítani október 28-án a nem mindennapi művészek által preferált címkét.

Részletek az interjúból
„A címkén eddig megjelent alkotók közül Christian Smith, Cid Inc, Danny Howells, Darin Epsilon, Dave Seaman, Dmitry Molosh, Eelke Kleijn, Guy J, Guy Mantzur, Hernan Cattaneo, Kintar, Marcelo Vasami, Martin Garcia, Microtrauma, Robert Babicz vagy éppen Stas Drive munkássága mindenki által jól ismert. A SUDBEAT által preferált line-up az eddig még Magyarországon nem bemutatott művészek közül kerültek ki elsősorban. Ez igaz a magyar felhozatalra is. Különleges este lesz. – Graziano Raffa (SUDBEAT label manager).

Hernan Cattaneo:  „Folyamatosan támogatom a magyar srácokat, hiszen kiemelkedő művészek az élmezőnyből. A magyaroknak büszkének kell lenniük a szcénájukra!”
Felesleges sikkek és észveszejtő litániákkal átitatott pompázatos körítések helyett tehát színtiszta, szívből szóló progressive house este várható, amely minden bizonnyal az év legszebb éjszakája címet is elnyeri majd.
A line-up semmiképpen sem átlagos és bizton állítható, hogy nemzetközi színvonalú. Első ízben látogat hazánkba az izraeli Chicola, a portugál Pedro Aguiar, az argentin Mariano Mellino és az olasz Graziano Raffa is. A spanyol vonal legvérmesebb veteránja Marc Marzenit pedig csak hab a tortán. Az estéhez szívvel ajánljuk hazánk fiait: Lank, Robert R. Hardy, East Café, Andre, Goyes és Erich von Kollar.
Esemény: ★ Sudbeat Showcase Budapest at Corvin Club ★

★ LINE UP ★ SUDBEAT STAGE
Chicola (ISR)
Graziano Raffa (ITA)
Marc Marzenit (SPA)
Mariano Mellino (ARG)
Pedro Aguiar (POR)
★ LINE UP ★ BAR
Andras Bader – Andre
DMP aka Robert R. Hardy
Erich Von Kollar
East Cafe
Goyes
Lank
★ INFO ★ //HUN//
Legendary Moments pres.: SUDBEAT Showcase
Contact:
email: info@corvinclub.hu
infoline: +36-20-474-0831]]>